عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 11 décembre 2015

De legende komt uit

De voorspelling
Lang geleden, in de jaren 2008/2009, werd er een server 5 gespeeld die werd gekenmerkt door enkele van de heftigste oorlogen die travian.nl ooit gekend heeft. Ik spreek hier over de tijd van T-A en Cratos, die later het Tatos blok zouden gaan vormen, NOCTAI en natuurlijk niet te vergeten de Wilde Watjes, die ondanks dat hun naam anders deed vermoeden wel wild, maar zeker geen watjes waren. Op deze server werd een grootse speler van de kaart geschoten. Hij had tot het laatste moment gestreden maar hij lag geïsoleerd van zijn alliantie. Zijn defence raakte op, de vegen van zijn vijanden beukten in op zijn dorpen en hij wist dat het een kwestie van tijd was voordat al zijn dorpen in puin lagen. Maar tot die tijd zou hij strijden. Zijn veeg liep 24 uur per dag, sweepte elk beetje defence wat hij tegenkwam en ramde dorp na dorp bij zijn vijanden van de kaart. Maar uiteindelijk gebeurde het onvermijdelijke; zijn aanvalsdorp werd overgenomen, zijn hoofddorp van de kaart geschoten en zijn supportdorpen gelockt of overgenomen. Uiteindelijk ging de speler op delete. In zijn laatste uren op de server dacht hij nog eens terug aan het verloop van deze server en hij was tevreden. Hij was dan misschien weggeschoten, maar hij had aangevallen en zodoende een leuke server gehad. Er was hem deze server ook iets geks opgevallen, hij had iets van zichzelf herkend in een kleine nieuwe speler op deze server. Hij dacht dat deze speler zich wel eens kon gaan ontwikkelen tot een hele goede travianspeler en besloot een voorspelling te doen. Hij vertelde deze voorspelling aan een aantal goede vrienden en zo werd het verhaal doorverteld en doorverteld. Niemand weet meer hoe de voorspelling precies ging, maar hier komt het op neer:

Op deze server 5 is een nieuwe speler gestart. Op dit moment een kleine, nog nietszeggende speler. Maar let op, deze speler zal zich ontwikkelen tot de gevaarlijkste tegenstander die je kunt tegenkomen op travian.nl. Hij zal accounts gaan verwoesten. Bij het zien van zijn aanvallers zal bij veel spelers de moed in de schoenen zakken. Ze weten het, hun account gaat eraan. Deze speler zal servers achter elkaar gaan domineren. Zijn speelstijl is agressief en aanvallend, maar doordacht. Over efficiënt gebruik van zijn veeg hoef je deze speler niks te vertellen, in korte tijd zal hij alles geleerd hebben wat er te leren valt en dan zal hij het woord aanvallen naar een hoger niveau tillen.

Uiteindelijk, ooit, ver in de toekomst, na jaren van afwezigheid, zal hij terugkeren naar de server waar het allemaal begon. Server 5. Om hier nog een keer te gaan domineren en om te heersen.


Ondertussen op s5 2008-2009
Het was rond deze tijd dat de speler wop zijn eerste travianaccount startte. Niemand en al zeker hij zelf niet, kon vermoeden dat de voorspelling die gedaan werd over hem zou gaan. Zijn account was klein, zijn spelinzicht beperkt. Maar de wil om te leren en om te winnen was er. Hij zocht vaak de confrontatie op met grotere spelers. Uiteindelijk in het eindspel zocht hij contact met het blok Tatos en mocht toetreden tot dit blok. Hij wist dat als hij een betere speler wilde worden, hij deel moest uitmaken van de grootste allianties en het spel moest afkijken van de grootste spelers. Het eindspel op deze server werd helaas verloren, maar er werd niet lang getreurd, de volgende server moest gespeeld worden. Dit zou server 6 zijn.

De speler wop schreef travianlegende Pouw aan en met een paar overdrijvingen van prestaties uit het verleden mocht hij toetreden tot diens alliantie Tutti Frutti. Op server 6 ontwikkelde wop zich van een beginner tot een topspeler. Hij had lange tijd in de top 20 gestaan, hij had een wereldwonder gebouwd, hij had een eindspelveeg gebouwd, maar het belangrijkste was dat hij had aangevallen. Tot ongeveer 2/3e van de server was er oorlog gevoerd, een oorlog waarin wop's account een van de agressiefste en aanvallendste accounts was geweest. Hij had respect afgedwongen bij zijn tegenstanders, welke al vele jaren meegingen in het spelletje. Tegelijkertijd met s6 werd er een tweede s5 gespeeld, in de alliantie MUG. De prestaties waren vergelijkbaar als op s6, er werd veel aangevallen, hij eindigde top 20 populatie en top 10 aanval, hij bouwde hier geen eindspelveeg en wereldwonder. Na deze servers besloot wop dat het eindspel hem niet paste. Vanaf nu af aan besloot hij definitief dat zijn accounts ingericht zouden worden om oorlogen te winnen, niet om het eindspel te winnen.

Hierna werd het tijd voor s2, samen met 1 van de tegenstanders van s6 werd er een dualaccount opgericht. Het doel van dit account was simpel, ze gingen #1 aanvaller worden en iedereen op de server pijn doen. Bijkomstigheid was dat wop zijn eigen alliantie oprichtte, namelijk Boefjes. In de alliantie zaten enkele van de grootste spelers van de server. De eerste maanden liep alles van een lijen dakje. Wop pakte de #1 positie op zowel simmend als aanvallend vlak. In een tijdspanne van 10 dagen wist dit account met de grootste veeg van de server de twee belangrijkste artefacten, unieke trainers en unieke titanen schoenen, te veroveren van vijandelijke allianties. Maar toen kwam de wraak van MUG. MUG liep hun grootste vegen dood bij een poging de unieke titanen schoenen te veroveren, maar MUG kwam hierna met geweldige collectieve acties. Collectiviteit en samenhorigheid was bij Boefjes ver te zoeken. Het account van wop haalde een aantal mooie successen, maar nadat uiteindelijk de veeg was doodgelopen en het HD aan puin was geschoten besloot wop na 7 maanden te stoppen op deze server. Hij besefte dat hij als alliantieleider had gefaald, hij kon niet voor een ommekeer in de oorlog zorgen voor zijn alliantie. Het account werd overgedragen aan een nieuwe speler welke defence ging trainen voor de alliantie. Ondanks dat de laatste 4 maanden van de server meer is aangevallen eindigde het account van wop alsnog #2 aanvaller op de server. Iets waar wop zonder twijfel #1 in is geworden op deze server is de meest gehate speler. Dit had deels te maken met arrogantie, maar grotendeels ook met jaloezie van andere spelers en ingame acties.

Na s2 volgde een pauze van iets minder dan een jaar. De activiteit tijdens zijn laatste server had zijn tol geëist in het priveleven van wop, twee keer per nacht opstaan om te checken op aanvallen ging hem niet in de koude kleren zitten. Hij was het spelletje even zat. Maar na zijn laatste 3 servers gingen mensen fluisteren: "zou wop dan misschien de speler zijn waar de legende over gaat?" "zou wop straks zijn comeback op s5 gaan maken en gaan domineren?". Wop maakte zijn comeback, maar niet op s5, hij startte wederom op s2. Hij pakte deze server anders aan dan de vorige s2. Minder arrogant, minder doordacht en impulsiever dan ooit. De top 10 simmers was gauw bereikt. De strijd om de positie van #1 aanvaller leek enkel te gaan tussen het account van wop en het account van Pouw (en Kruijk). Weer richtte wop een alliantie op. Dit keer met hulp van spelers met ervaring in het leiden van een alliantie. NOES werd zonder twijfel de beste alliantie van de server. Aanvallend haalde wop grote successen. Hij lockte zonder twijfel het meeste suppers, sloopte een hoop hoofddorpen, nam aanvalsdorpen over en wist maar liefst 12 artefacten te veroveren voor de alliantie (waaronder 2 van de natars, dat moet gezegd worden). Na ongeveer 8 of 9 maanden was de tegenstand voor het blok NOES/TB volledig verwoest. NOES had ervoor moeten zorgen dat TB het eindspel kon winnen, dit doel leek veiliggesteld. Zonder tegenstand vonden wop en zijn dual het saai en beëindigde de server. Wederom eindigde wop #2 aanvaller op de server ondanks het missen van de laatste maanden op de server. Daarbij moet gezegd worden dat Pouw (met Kruijk) een groter account hadden en meer farmden, dus meer troepen trainden en sowieso waarschijnlijk wel #1 aanvaller was geworden. Ook als wop tot het einde van de server had gespeeld.

De legende
Na deze server was het duidelijk. Wop was, of is eigenlijk, de speler waar de legende over spreekt. Hij is aanvallend de meest complete speler die er ooit gespeeld heeft op travian.nl slow servers. Van impulsieve acties tot aan de meest doordachte en gecompliceerde aanvalsacties, hij kan het allemaal. Hij bouwt misschien niet de beste accounts, heeft misschien niet de grootste vegen en hij heeft waarschijnlijk de grootste bek. Maar hij heeft server na server bewezen de meest gevreesde tegenstander op de server te zijn. Het was een kwestie van wachten tot het moment dat hij zich weer zou registreren op server 5. Dit zou uiteindelijk twee jaar duren. Nadat de travianlegende Pouw hem 9 dagen geleden vroeg om weer te komen spelen besloot wop dat het inderdaad tijd was voor de langverwachte laatste comeback. Dames en heren, hier is hij dan, klaar om beter te presteren dan ooit. Wop.


Dit topic is inderdaad bedoeld om even mede te delen hoe goed ik ben.


De legende komt uit

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب