عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 28 novembre 2015

Æsir - Serverwinst Ts1 2014-2015



Wij ÆSIR bouwden een Wereldwonder en bouwden deze tot 100!

Vier jaar geleden startte ik de clan ÆSIR vanuit het as van wat ooit DDYN was. Uitgangspunt was een ally waarbij (spel)plezier, saamhorigheid en doe maar gewoon i.c.m. serieus spelen voorop stond. Geen grote club ervaren spelers en altijd een tikje eigenwijs. Na 3 servers in Zuidoost nu maar eens in Noordwest met opnieuw het doel om het spel tot het einde te spelen en de bouw van een wereldwonder.

Het was weer een aparte en leuke server deze Ts1. Al snel zaten wij al snel tussen het blok van #kaas en Disney en hun oorlog terwijl wij ons eigen pad kozen. Ook hadden wij een lange strijd met onze buren P.Z.A. en in mindere mate Force. Ondertussen hadden wij Disney in onze rug waarmee wij, net als eerder met omerta, een elkaar respecterende maar niet vriendschappelijke band hadden... waarvan we nooit wisten of en wanneer het zou escaleren.

Bij de artefacten wisten wij de voor ons belangrijke kleine bouwer samen met enkele andere artefacten te bemachtigen. Later wisten wij ook 2 BD te bemachtigen.

Vaak werden er overnamepogingen gedaan op onze arte en BD gedaan en werden wij, enigszins noodgedwongen, kampioen 'verplaatsen'. Maar uiteindelijk konden wij meedoen om de winst tegen de torens van Feniks en Disney. Een enkele keer liepen wij wat schade op maar er werd door ons bouwteam altijd monter en zonder enige stress doorgebouwd.

Op het moment dat Feniks bijna klaar was deden we een aanval op dat WW. Er was wat schade maar ook geluk dat anderen de schade groter maakten. Ook Disney kreeg wat tikken en bij onszelf sneuvelde er ook een paar levels. Uiteindelijk konden we Disney bijhouden al moesten wij hun even voorrang verlenen vanwege de vele aanvallen op onze BD's. Zoals verwacht werd het WW van Disney nogmaals geraakt en kregen wij een gaatje wat we zochten. We moesten nog een paar keer getimed de BD verplaatsen terwijl we telkens een paar uur hadden om een paar levels aan te klikken. Toen wij hoorden dat er konkulega's waren die dachten dat al onze def in het WW stond en ze op onze BD konden aanvallen besloten we deze maar eens te deffen. Er werden diverse vegen uitgeschakeld en er konden daardoor weer 2 levels aangeklikt worden. Ondanks dat moest het bd toch weer verplaatst worden en was het noodzakelijk om tot dinsdagnacht 24/11 te wachten om de 2 laatste levels aan te klikken. Er waren maar een handvol uren om een miljoen van elke grondstof aan het WW te leveren en dit lukte in nog geen uur. Op woensdagochtend 25/11 kreeg ik als geestesvader van de clan, van de andere leiders de eer om level 100 aan te klikken.

Daarna was het alle def naar het WW en 24 uur met de billen tegen elkaar. Ons geluk was oa dat er nog spelers op onze bd liepen terwijl wij in 24 uur naar 100 zouden bouwen. Met onze, naar goed Æsir gebruik, bibliotheek aan info over 'vijandelijke' vegen en de grote ogen hadden wij een goed zicht op de vegen die het nog konden halen... Alleen die laatste, een klein uur voor de overwinning, kenden wij niet... Ook die kwam er niet door.

Op donderdag 26 november om 03:48 was het een feit. Wij wonnen de server en de champagne kon open.

Nee, wij waren als ally niet de sterkste... noch de machtigste, de meest ervaren of wat dan ook. Ja er kwam een dosis geluk bij kijken... maar vooral vanwege deze goede, volhardende, gedisciplineerde en samenwerkende ploeg was het mogelijk deze kans te pakken.

Æsir is hiermee waarschijnlijk de kleinste ploeg die de afgelopen jaren solo een server won.
Daarom alle respect voor alle helden van Æsir. Jullie zijn Winnaars!

Ik wil hierbij alle Æsir bedanken voor hun blinde vertrouwen in mij en de leiding. Voor al hun inzet, vriendschap en alle mooie momenten.

Daarbij extra dank aan de overige leiding: Cailleach, Frikandel20 (defcoor/bouwer), MiB (defcoor/bouwer) en bangsa (sittercoor/gelebollenjager).
Zonder jullie leiderschap was het nooit gelukt de boel zolang en goed aan de gang te houden.

Ook wil Æsir, Sparhawk bedanken. Jij bent net zo goed een winnaar als de rest hier!

Verder heel veel dank aan alle andere spelers op deze server.
De bekenden, de onbekenden, degenen waar een woordje mee is geweest en degenen waarmee we hebben gelachen. Met zijn allen zijn wij het spel en maken wij de server tot het avontuur wat het weer is geweest!

Iedereen veel plezier op de eventuele volgende server en veel gezondheid, geluk en plezier in de echte wereld.

Bedankt!

Patrick/Rompslomp namens Æsir

Leider/Stichter: Rompslomp
Leiding: Rompslomp, Frikandel20, MiB, Cailleach, bangsa
Spelers: TDWSK, jozeffix, shrek, De Joegoslaaf, Black, The Devils, B00n, dudok, Zerginc, Puitje, Waldpyk, Vivo, Chani, love hate, nesocharis, Walhalla, onebubble, Akira, Compton73, Crimineel, kozuet, Spooky, timo, LetE, Blauwwitte Nar, Joad, Dondersteen, Rudeboy, wolfje, jaribi, zoetje, karoende, Breakdown, minirakker, Sjarkie, Diego94, Flavius, loca, The Joker, LEBIOS, inge2, McK, badger honey, Piet Abar, damonator, hellfire01, McCxlaw, simcas, Athome.


Æsir - Serverwinst Ts1 2014-2015

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب