عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 28 novembre 2015

Premade-De Verhuizers 2.0

De Verhuizers 2.0



Na het overweldigende succes van 'De Verhuizers' op Olympia, hebben de drijvende krachten achter die prachtalliantie besloten het op deze wereld nog eens te proberen. Wij presenteren u daarom: De Verhuizers 2.0. Een alliantie met alle elementen die de oorspronkelijke verhuizers een succes maakten (behalve Galadriël, Woolite, kandat, Bartecus, Archer of Doom en het oude overnamesysteem, maar een kniesoor die daarop let).

Wat is het doel

We staan nog steeds garant voor af noobjes met een grote mond, interne ruzie, chaos op het geheel onverzorgde forum en egotrippers die het alliantiegevoel naadloos naar de filistijnen helpen. Ons doel deze wereld is duidelijk: net als de oorspronkelijke alliantie starten we een paar weken na het begin van de wereld, zodat we in een relatief veilige ver-wegoceaan terechtkomen. Daar kunnen we dan onze dominantie bevestigen door alle noobjes in de buurt helemaal de grond in te stampen, waarbij we uiteraard doen alsof die noobjes gerenommeerde spelers zijn.


De eisen:

(enigszins geüpdatet sinds Olympia)
-minstens 30k goud per week gebruiken (dit is een streefgetal, wellicht is het voor jou nodig om meer uit te geven om de alliantie te kunnen volgen). Over deze eis valt niet te onderhandelen, we willen bankrekeningen voor en na zien!
-uitsluitend steden bouwen vol landdef en zonder transportboten, dan kun je tenminste je eigen steden verdedigen.
-nooit kolo's versturen van minder dan 40 uur. Ons doel is overal een beetje te liggen, op die manier kunnen we nooit helemaal uitgeroeid worden.
-toegang hebben tot skype, uitsluitend voor hoog oplopende ruzies, hitlervergelijkingen en genadeloze persoonlijke beledigingen. Onder geen beding mag skype gebruikt worden voor ingameconversaties.
-zoveel mogelijk mensen uitnodigen, wij worden de alliantie met de meeste wings. Op die manier kunnen we nooit helemaal weggespeeld worden.
-bereid zijn uitsluitend interne overnames te doen, gefinancierd met olympische spelen.


Startinfo

We vermoeden medio december, maar daar kunnen we het intern niet over eens worden. We hopen tegen de tijd dat we het eens zijn over de startdatum een windrichting te vinden, maar ook daar moet eerst nog flink over gedebatteerd worden. U hoort het ter zijner tijd wel.

Contactpersonen
Grepolis forum:
Heir of Carthago
Skype:
heirofcarthago



Credits aan Sammy95 en Stanjansen


Premade-De Verhuizers 2.0

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب