عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 5 octobre 2015

Konijnenspelen III - Infotopic

Konijnenspelen III

Hoi, vreemdeling, spellenforumganger, nieuwerd of andere avonturier. Binnenkort gaat de 3e editie van de Konijnenspelen van start. En het zou echt gewoon fantastisch zijn mocht jij daar ook aan deelnemen. De Konijnenspelen is open voor iedereen en het is natuurlijk veel leuker om het te spelen met velen. Wat de Konijnenspelen echt is, is eigenlijk vrij moeilijk om uit te leggen, maar ik zal het hieronder toch proberen.

De KonijnenSpelen

Wat zijn de Konijnenspelen? De Konijnenspelen is een forumwedstrijd waarbij het gaat om forumspellen. Het is dus eigenlijk een bundeling van verschillende spellen, die vlak na of tijdens elkaar gespeeld worden. Tijdens deze leuke spellen, kan je punten verdienen. En wie op het einde, de meeste punten, verspreid over de spellen, heeft verzameld wint, zo simpel is het. Het komt dus allemaal neer op de forumspellen, die samen de Konijnenspelen maken.

Wat is een forumspel?

Een forumspel is, zoals de naam het zegt een spel dat op het forum wordt gespeeld. Er zijn verschillende soorten forumspellen, echt voor verschillende liefhebbers. Maar meestal draait het rond dat er info op het forum wordt gezet en iedere speler iets moet insturen. Het draait dan vooral rond samenwerken, tactiek, hier en daar ook wat geluk en bluf. En al bij al is het gewoon een spel waarbij je moet proberen te winnen en ervoor te zorgen dat de ander niet moet winnen, vooral door dingen te posten op het forum en berichten te sturen naar elkaar of de spelleider. Probeer gerust eens mee te doen, waarschijnlijk vind je het wel leuk !

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is niet zo heel moeilijk. Er volgt een eerste introductiespel, om jullie wat vertrouwt te maken met de spellen, de soorten handelingen en de activiteit. Eens je dat spel door bent, ben je officieel ingeschreven in de Konijnenspelen. Je kan dit spel ook overslaan, maar ik zou dit niet doen want dan kan je geen punten krijgen voor de spellen die je speelt/wint. Dus, eerste het introductiespel spelen, dan pas de andere spellen. Mocht je het introductiespel gemist hebben, geen probleem. Je kan ook gewoon met de andere spellen meespelen, je zult jammer genoeg geen punten kunnen winnen, maar je kan wel meedoen met een hele reeks super leuke spellen!

Hoelang duurt de Konijnenspelen?

De Konijnenspelen duurt wel een tijdje, tot in november. Maar natuurlijk hoef je niet elk spel mee te spelen. Hieronder vind je een lijst met alle spellen en hun data. Je rekent best 7 dagen voor een spel. Natuurlijk, niet elk spel duurt zo lang en soms val je al eerder uit het spel dan dat het gedaan is. Maar als je dit inrekent, denk ik dat je een redelijk goed beeld hebt over de spelen. Toch nog vragen, stel ze gerust.

Hoe worden de punten verdeeld?

In het infotopic zullen alle spellen mooi opgelijst zijn met daarbij ook meer informatie over alle spellen apart. Ook zal bij sommige spellen de puntenverdeling staan (niet overal). De punten zijn door mij op voorhand gekozen. Deels uit persoonlijke interesse en hoe belangrijk ik het ene of het andere spel vind. Anderzijds kan je op verschillende criteria beoordeeld worden. Niet enkel winnen, maar een leuk spel spelen, het spel goed meedoen, actief zijn en anderen helpen kan je ook punten opleveren. Gewoon meespelen en je best doen is dus de boodschap. De winnaar is uiteindelijk degene die het verst geraakt op het algemeen scorebord, dit scorebord kan je ook terugvinden in het infotopic.

Kan ik ook dingen winnen als ik echt goed ben?

Ja hoor. Er is kans op een beetje goud, gesponserd door ons geliefde team. Verder natuurlijk ook een mooie titel voor de eerste prijs. Verder spelen we natuurlijk voor de roem en eer, hoe leuk is het wel niet dat je kan zeggen dat je aan een echte konijnenspelen hebt meegedaan en natuurlijk is het gewoon zo plezierig en tof dat je bijna geen redenen meer kunt verzinnen om niet mee te doen!

Zijn er nog dingen die ik moet weten?

Ja, en hier sluit ik deze post mee af. Lees zeker hieronder de algemene regels nog door, vragen mogen altijd gesteld worden. Als je je hier niet aan houdt, gooi ik je uit de spelen, dus alsjeblieft toch een beetje aandacht aan geven.

  1. Je mag niet valsspelen. Een gat of fout in het spel misbruiken mag ook niet, het gewoon aan mij melden is het beste. Als ik later merk dat je opzettelijk zo'n foutje hebt misbruikt, kan het zijn dat je uit het spel wordt gegooid.
  2. Geen screens van mij laten zien om eender welke reden, spreekt voor zich. Indien je dit toch wilt doen, vraag dan zeker aan mij nog eens of het mag. Het antwoord is waarschijnlijk: nee.
  3. Je mag maar met 1 account meespelen aan de KonijnenSpelen. Dus niet met 2 verschillende accounts en al zeker niet aan hetzelfde spel.
  4. In elke situatie heeft de spelleiding altijd gelijk, en moet je je altijd naar zijn/haar wil schikken. Hij/Zij heeft het beste zicht op de situatie en we vertrouwen op elkaar dat iedereen dit doet ten voordele van het speelplezier. Dus gewoon luisteren, en niet tegenspreken. Vragen waarom iets gebeurd is, mag wel.
  5. Als je een deadline niet haalt, ga dan niet zagen. Dit soort dingen ligt volledig in jouw verantwoordelijkheid, hier heb ik niets mee te maken.
  6. Hou het plezierig voor iedereen. Iemand totaal uitsluiten is niet leuk voor die persoon en je zou het zelf het liefst ook niet hebben.
  7. Als ik je vraag om iets geheim te houden als ik me bijvoorbeeld heb versproken en iets heb verklapt, dan doe je dat ook. Ik zal zelf wel inschatten wat er daarna mee gebeurt.
  8. Je bent ook verplicht het aankondigingentopic te lezen, dit topic(= het algemeen infotopic) is niet verplicht, wel aangeraden.
  9. Grepolis.nl-teamleden mogen meespelen maar niet voor het goud. We geven de andere spelers ook een kans om eens wat goud te krijgen.
  10. Het is verboden je niet naar je rol te gedragen. Als je een bepaald doel hebt in een spel, moet je proberen dat doel ook te bereiken en niet gewoon uit vriendschap iets anders gaan doen. Probeer dit zo goed mogelijk te doen, en speel om te winnen, niet om iemand anders te laten winnen, dat verpest namelijk het spel echt hard.
  11. De Spelleiding heeft ten allen tijde het recht je uit zijn spel te schrijven indien dat hem/haar nodig lijkt.
  12. Deze regels mogen natuurlijk altijd worden aangepast, gebeurt dit, dan wordt dit ook met een post vermeld.


Nog veel speelplezier,
Rabbid


Konijnenspelen III - Infotopic

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب