عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 5 octobre 2015

Inschrijftopic Konijnenspelen III - Pocket War

Pocket War



In dit spel zijn jullie allemaal leiders van een leger. Een leger dan klein begint, maar misschien wel machtig eindigt? Het is jullie taak alle andere spelers uit te schakelen door hun manschappen één voor één met de grond gelijk te maken. Alleen zal het waarschijnlijk niet lukken, dus ook samenwerken is een must. Tot slot is hier en daar wat geluk ook altijd meegenomen, en is het slim om een beetje te kunnen denken en een goede tactiek te hebben. Kortom alle zaken die belangrijk zijn in de strijd, zijn ook aanwezig in dit spel. Bezit jij de juiste vaardigheden om deze oorlog te winnen?

Spelers: 5+
Vereiste activiteit: Dagelijks online kunnen zijn en je acties doorsturen.
Duur: Onbekend, hangt van jullie af.
Soort spel: Individueel, maar samenwerking is vereist.
Geluk: **
Tactiek: ***
Netwerk: ****

Hoe werkt het?


  Spoiler  
Vrij simpel. Iedereen heeft een eigen leger, bestaande uit 1 - 4 strijdkrachten. Als je je laatste strijdkracht verliest, lig je uit het spel. Het is dus de bedoeling de andere strijdkrachten te verslaan zodat jij de enige bent die nog levende manschappen heeft. Er zijn verder 3 soorten strijdkrachten, krijgers, boogschutters en sluipmoordenaars.


Hoe doe ik dit?


  Spoiler  
Je mag elke deadline(meestal elke 24 uur) een actie doen. Welke actie je exact doet, kan je een beetje kiezen. Verder mag je ook altijd je troepen herordenen. Je hebt namelijk 4 posities (1,2,3 en 4) waarop je een strijdkracht kan zetten. Dit doe je elke deadline om zo te winnen.

Als het spel begint, begin je ook met 2 manschappen, op posities 1 en 2(wijzigen kan altijd). Welke dit zijn, is volledig willekeurig(wel 2 verschillende). Welke jij hebt, volgt in een pm aan het begin van spel.


Welke acties heb ik?


  Spoiler  
Je kan uit 3 dingen kiezen. Rekruteren, aanvallen of bespioneren.

- Rekruteren
Als je nieuwe troepen wilt rekruteren, kan je 2 pogingen doen om iemand in je leger bij te krijgen. Je moet enkele dingen doorgeven als je deze actie kiest, en alles natuurlijk 2 keer als je zo veel mogelijk uit de actie wilt halen.
Allereerst moet je ze nummeren. Mocht je 3 strijdkrachten hebben en je er maar 1 rekruteren, moet ik weten welke de voorkeur heeft.
Verder ook op welke positie je ze wilt nummeren. Indien je dit niet opstuurt, doe ik het willekeurig.
En tot slot moet je ook kiezen op welke plaats je een manschap gaat rekruteren; De Burcht(Voor krijgers, 35% succes), Het Dorp(Voor boogschutters, 40% succes) of Het Roversnest(Voor sluipmoordenaars, 25% succes).
Je kan eenzelfde zoekactie tweemaal doen, maar vermeld het dan wel zeker, of 2 verschillende dingen. Zoals jij het wilt.
Dit is onmogelijk als je 4 strijdkrachten bezit. Bezit je er 3 en slagen beide, dan wordt er naar de prioriteit gekeken. Worden al jouw manschappen gedood vooraleer jij in volgorde ging rekruteren, gaat je rekrutering niet door.

- Aanvallen
Je kan er ook voor kiezen om met je troepen aan te vallen. In dat geval wil ik ook wat weten, en onderstaande dingen geef je door voor elk van de troepen waar je mee aanvalt(dus als je met 3 troepen aanvalt, geef je het voor alle drie duidelijk weer.)
Mijn Strijdkracht(zeg duidelijk dewelke dmv positie of definiëring.) valt speler X(dus wie je wilt aanvallen) aan op positie(1 - 4, welk manschap wil je aanvallen van hem?).
Een Krijger doodt een Sluipmoordenaar.
Een Sluipmoordenaar doodt een Boogschutter.
Een Boogschutter doodt een Krijger.
Als jouw manschap hetzelfde soort is, sterft de verdediger, de aanvaller heeft dan 50% kans om ook te sterven.
Als jouw manschap de vijand niet kan doden, gebeurt er niets.

-Spioneren
Je kan ook dit inzenden, dan stuur je ook een speler op. Je krijgt diens manschappen te horen die hij bezit helemaal op het einde van de beurt. Wel niet in welke volgorde/positie, maar gewoon de aantallen.


Nog dingen die ik moet weten?
  Spoiler  
De acties worden uitgevoerd in volgorde van ontvangst pm. Stuur jij als eerste in, dan gebeuren jouw acties als eerste, zo gaat de volgorde door tot iedereen is geweest. Indien je dingen wijzigt, eender welke, verplaatst alles naar de ontvangt van jouw laatste pm, je kan dus niet je dingen in 2 tijdstippen splitsen.

Als er minder dan 6 spelers overblijven op het einde van de beurt, verlaagt de maximale troepencapaciteit naar 3 troepen. Minder dan 4, verlaagt die limiet naar 2. Mensen met meer troepen dan de limiet behouden die, maar kunnen niet rekruteren totdat ze minder troepen hebben dan de limiet.

Als ik de acties heb van iedereen, gaat de deadline vervroegd door. Dus stuur best van de eerste keer juist in, en denk niet 'Ik verander het later nog wel.'

Er worden enkel dingen doorgestuurd van acties via pm, nooit via skype.

Bij elke deadline vermeld ik wie welke troepen is kwijtgeraakt, enkel aantallen, geen posities, geen daders.

Bij meer dan 12 spelers, worden er voorrondes gespeeld, meer info volgt dan.


Mochten er nog vragen zijn, mag u die altijd stellen. Voor de rest zou ik zeggen, schrijf maar in.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.


Inschrijftopic Konijnenspelen III - Pocket War

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب