عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 26 mai 2015

Wildgroei aan collagetopics

Afgelopen TS6 viel het me het al op en huidige TS5 gebeurt het ook weer: voor elk oorlogtopic wordt een tweede topic aangemaakt voor collages. Ik ga er vanuit dat dit voor andere servers ook steeds vaker gebeurt. Op TS5 zijn er nu onder andere de volgende topics:
  • Omertà Vs 300BEER! & 300BIER! I Boomhut: Collages & rappo's Reacties: 12
  • Walküre vs MiN! (+Defally): De collages Reacties: 7
  • Stalkers vs. SUBLIME, collages & rappo's Reacties: 5
  • Walküre VS Omertà: Collages en Rapportjes Reacties: 8
  • Stalkers vs Fusion, Collages & Rappo's Reacties: 1
  • Panic vc. Omertà: Collages & Rappo's Reacties: 17

Wat voegen deze topics nu eigenlijk toe? Door zoveel onnodige topics met slechts enkele reacties gaat heel het overzicht verloren en is het nog steeds lastig te volgen voor buitenstaanders of spelers die enkel geïnteresseerd zijn in rapportjes en niet zo zeer in het gepraat daarover. Daarvoor zijn deze topics toch bedoelt? Zodat je niet een heel oorlogstopic door moet om rapportjes te zien. Kan hier iets niet iets tegen gedaan worden.

Mijn voorstel is simpel. Er is namelijk al een Battle reports Algemeen. Gebruik enkel dat topic voor rapportjes. Zo komen ze allemaal bij elkaar te staan en is het voor zowel spelers als buitenstaanders beter te volgen en kan je aan het eind van een server ook nog eens rustig terugkijken welke rapportjes er allemaal voorbij zijn gekomen en zo krijg je ook meteen een leuk beeld van wat er allemaal gebeurd is op een server.

Ik zie echter ook een keerzijde, waar reageer je op het rapportje/collage. In het bijbehorende oorlogtopic of in Battle reports Besprekingen? Nu is TS5 niet echt een goed voorbeeld, want daar wordt ondertussen in een vijftal topics over hetzelfde gepraat, inclusief Battle reports Besprekingen. Om dit tegen te gaan, zal daar dus dan weer wat strenger op gemod moeten worden. In de titel van je post kan je aangeven bij welke oorlog het rapportje/collage hoort en vervolgens kan je dan die post ook nog eens quoten in het desbetreffende oorlogstopic en hoeft er verder niet in Battle reports Besprekingen over dat rapportje/collage gepraat te worden. Is het een losstaand rapportje, zet je niks in de titel van je post en kan er in Battle reports Besprekingen over gesproken worden.

Om het werk voor de mods nog wat makkelijker te maken, zou enkel het Battle reports Algemeen topic rechten kunnen krijgen om linkjes, plaatjes en filmpjes te plaatsen. Zo moet deze regel wel gehandhaafd worden en lossen we ook meteen het probleem op van enkele forumposters die het leuk vinden om als reactie een onnozel plaatje of nietszeggend filmpje te plaatsen. Dan kan een mod ook meer prioriteit geven aan dat topic om te kijken of de censuurregels worden gevolgd en hoeven ze niet alle verschillende topics door te gaan op een dag dat ze niet zoveel tijd hebben. Dit laatste is optioneel en zal onder de actieve-nietszeggend-filmpjes-en-plaatjes-posters minder populair zijn. Daarbij zijn andere traviangerelateerde plaatjes ook niet meer mogelijk in oorlogstopics, wat soms nog wel eens een toevoeging kan zijn (bijvoorbeeld een plaatje van de ranglijst of de artes).

Ik ben dus vooral benieuwd wat andere spelers, buitenstaanders en mods vinden van deze wildgroei van collagetopics (waardoor ze hun waarde verliezen) en of er nog andere ideeën zijn om dit probleem op te lossen of dat er meer voorstanders zijn om alle rapportjes en collages bij elkaar in het Battle reports Algemeen te plaatsen (als jullie het al een probleem vinden).


Wildgroei aan collagetopics

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب