عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 23 mai 2015

Feedback Petitie tegen 'Warfare Packages'

Petitie tegen 'Warfare Packages'




Gisteren werd bekend dat er op de bèta-server troepenpakketten aangeboden worden in ruil voor geld. Niet eens voor goud (dat je wellicht al gekocht hebt), maar voor keiharde euro's (dus je zal moeten kopen door uit te geven in plaats van dat je kan kopen met ál uitgegeven geld (via goud)). Dit werd bekend via dit topic, en dus niet via onze CM, een teamlid of een melding van InnoGames. Uit dat topic komen de volgende afbeeldingen van desbetreffende aanbiedingen:

  Spoiler  







Je krijgt voor een bepaald geldbedrag dus een pakket met troepenversterkingen en eventueel bevolkingsuitbreiding of scherpzinnigheid. Let vooral op het pakket voor €80, daarin zit 5x een scherpzinnigheid met factor 3 die 12 uur duurt (natuurlijk, afhankelijk van de wereldsnelheid, vermoedelijk). Dit zijn idiote voordelen die Grepolis (Goldpolis?) nog verder Pay2Win maken. De fun voor de normale spelers (die geen of een normaal bedrag uitgeven) dreigt zo te verdwijnen.

Recentelijk zijn Instant Buy en goudhandel toegevoegd, veel spelers (waaronder wijzelf) zien dit als genoeg reden om te stoppen met dit ooit zo leuke spel. Hoewel al lang duidelijk is deze functies dus alles behalve populair zijn, zijn ze toch doorgevoerd, en vlak erna komt dit. Ergens moeten we als community een grens trekken, en voor ons ligt die grens hier. Onder geen enkele omstandigheid zullen wij accepteren dat het spel waar we ooit zo van hielden nog verder verneukt wordt door de geldwolven bij InnoGames.

Ons valt op, en wij concluderen dat:

- Grepolis verpest wordt door de vele toevoegingen aan premium- / 'geld'voordelen. Naast een overflow aan events, IB en goudhandel komt nu de mogelijkheid om troepen en bepaalde andere bonussen rechtstreeks te kopen met geld. Die mogelijkheid is nu op slechts de bèta, maar ongetwijfeld betekent dit dat InnoGames overweegt dit ook op 'echte' servers te implementeren. (Lees: ze zullen het er gewoon doorvoeren, net zoals met IB en goudhandel waar ook de ruime meerderheid tegen was).

- Het team van InnoGames zich focust op de verkeerde zaken. De Roadmap van 2014 bevatte al het ontwikkelen van een nieuw eindspel (iets dat spelers erg graag zouden zien), maar dit is nog niet uitgevoerd. Het spel bevat nog zat bugs die ze aan kunnen pakken, maar keer op keer gaan er dingen mis (ook bij updates). Nieuwe toevoegingen / andere veranderingen zijn doorgaans geen dingen die goed vallen bij de communities, we zouden liever zien dat ze dingen toepassen waar wij wel tevreden mee zijn.

- De Nederlandse CM (samen met het modteam) te weinig achter de Nederlandse community staat. Waar wij als spelers weinig mogelijkheden hebben, zou juist Kroenuh meer kunnen bereiken of op z'n minst een duidelijker statement kunnen maken. Echter, we zien hem nergens onze verontwaardiging delen (ook bij IB en goudhandel niet), en vinden dat hij met zijn team juist onze mening zou moeten vertegenwoordigen.

Wij verzoeken dat:

- De 'Warfare Packages' niet beschikbaar worden op de normale (Nederlandse) servers, tenzij aan de volgende voorwaarden voldaan wordt:

1. Er is een nieuw eindspel waarmee een duidelijke meerderheid tevreden is, het geklooi met falende updates en wijzigingen stopt.
2. Een duidelijke meerderheid van de spelers is voorstander van deze pakketten. Wil de meerderheid niet, voeg het dan niet toe.

- De Nederlandse CM samen met zijn modteam een sterk statement tegenover InnoGames neerzet. In het uiterste geval zou dit via een staking o.i.d. moeten, dat zou een middel zijn waarmee we wel degelijk iets zouden kunnen bereiken. Als onze CM geen duidelijk tegengas geeft dan is dit slechts zijn eigen schuld, na wat navragen is het duidelijk dat het modteam tegen de pakketten is, in sommige gevallen zelfs fel. Mocht hij niet achter zijn community gaan staan dan moge het duidelijk zijn dat we het vertrouwen in hem verliezen.

Wij verzoeken aan allen:

Om in dit topic te posten en duidelijk te maken dat je het hiermee eens bent, de petitie steunt, en de Warfare Packages liever niet toegevoegd ziet worden. Het wordt zeker gewaardeerd als een link naar dit topic ook ingame verspreid wordt.

Met vriendelijke groeten,
Rutger101 en Gollum Returns




Deze petitie is getekend door:

Batbeetje45
diehard98
Fol 01
sammy95
Longtimeago
Bullspirit Dancer
Imperator
SignLady
PeterusDeGrote


Feedback Petitie tegen 'Warfare Packages'

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب