عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 25 mars 2019

Speciaal voor onze deelnemers van de PSP-wedstrijden

Als je ziet aan de hoeveelste week de PSP-wedstrijden we zijn, dan krijg je neiging om eens terug te gaan naar vroegere wedstrijden. Helaas! want heel veel van die crea's zijn verloren gegaan. De gratis hosting sites doen dit tijdelijk, soms na een bepaalde periode, soms omdat de afbeelding niet meer wordt bekeken, of onvoldoende (bijkomende reclame moet opbrengen).
Daarom hebben we besloten om de deelnemende inzendingen op onze eigen server te bewaren. Dit betekent niet dat jullie massaal àl jullie crea's hierheen moeten sturen; het gaat enkel om de plaatjes die deelnemen aan onze wedstrijden.
Jullie plaatsen gewoon de linken zoals jullie al gewend waren en wij zorgen ervoor dat de crea in een aparte map bij ons terecht komt. Zo wordt het hopelijk ook voor Adnilleke iets eenvoudiger, zij zal dan niet meer moeten uitvissen welke link bij welke afbeelding hoort.
Want de crea's krijgen de naam van de maker, het nummer van de week waarin ze deelnemen en bij meerdere inzendingen nog wat uitbreidingen.
Ben je op een keer je maaksels kwijt, dan kan je die bij ons terug opvragen, natuurlijk enkel diegenen uit de wedstrijden.
We hebben wel wat ruimte over hiervoor, maar het kan natuurlijk niet eindeloos doorgaan. Maar we verwittigen wel vooraf als het zover is.


Speciaal voor onze deelnemers van de PSP-wedstrijden

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب