عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 11 avril 2017

Weerwolven #103 - Dominique

Walking dead

Het begon met vreemde berichten over kannibalisme. Meeste mensen dachten dat het gewoon weer een raar cultfenomeen was, waarschijnlijk geïnspireerd door de remake van "the night of the living dead". Vandaag of morgen zou wel in het nieuws komen dat het allemaal een publiciteitsstunt was voor deze film. Maar na een bloederige massamoord bij een grote live uitgezonden voetbalwedstrijd begonnen mensen te beseffen dat hier meer aan de hand was.

Was het een virus? Was het een mislukt wetenschappelijk experiment? Waarom werden deze mensen zo gewelddadig? Mensen durfden amper hun huis meer uit, uit angst besmet te raken. De raarste dingen werden gehamsterd: wc-papier, zeep, batterijen, sigaretten, zaden... De handel in wapens nam extreem toe. De ene na de andere regio raakte "geïnfecteerd". Grote groepen mensen sloegen op de vlucht voor... tja, wat waren het? Ondoden? Zombies? Wandelende doden?

.....

"Ze zijn hier! Ze zijn hier!" schreeuwt Abdul, terwijl hij door het dorp rent. Legioen staat direct op en grijpt naar zijn honkalknuppel, die hij sinds de eerste vreemde geruchten kwamen altijd bij zich heeft. Cet Cool laat zijn tomatensoep voor wat die is, pakt het snel een groot mes uit de keukenla en voor de zekerheid ook een bus zout, (want in alle griezelverhalen staat toch dat zombies daar niet tegen kunnen.) Boon komt al springend van het toilet, broek nog op de knieen, maar in beide handen een geladen pistool.

Uit het bos schuifelt een groep vleesetende zombies. Er volgt een gevecht op leven en dood, tegen de wandelende doden. Gelukkig was de groep zombies niet al te groot en waren ze vrij traag. Na een tijdje liggen 15 dode ondoden op een berg aan de rand van het dorp. Snel maken de dorpelingen een brandstapel en worden de lijken verbrand.

"Heintje, wat is dat op je wang?" Tetmiera kijkt aandachtig naar de kras die over het gezicht van Heintje loopt."Ow, dat is niks. Gewoon een schram." "En wat is die streep bloed op je arm, Cet Cool?", vraagt Daan. "Tomatensoep! Ik zweer het!" "We zullen moeten uitzoeken wie geïnfecteerd is.", zegt Ghosttrol. "Ieder die geïnfecteerd is, moeten we doden, voordat hij een zombie wordt. Anders worden we in onze slaap overvallen door zombies!"

Deelnemers
1. Otterman
2. Ghosttrol
3. cet cool
4. Tetmiera
5. Abdul
6. Boon
7.Daan
8. 123berber
9. Legioen
10. Heintje
11. MCCFire

Spelregels:
- Stemmen voor lynch doe je dikgedrukt.
- Stemmen voor burgemeester doe je onderstreept.
- Je mag niet op jezelf stemmen!
- Als de lynch vier uur voor de deadline wijzigt, dan wordt de deadline met twaalf uur verlengd.
- Bij gelijke stand voor de lynch bepaalt de burgemeester wie er sterft.
- Als de burgemeester sterft kiest hij/zij een opvolger uit.
- Na drie keer inactiviteit lig je automatisch uit het spel.
- Als je geen rol hebt met nachtelijke activiteit, hoef je je ook niet te melden.
- Wil jij je stem wijzigen, dan zet jij in een nieuwe post het volgende: je oude stem doorgestreept en je nieuwe stem dikgedrukt.
- Alle rollen kunnen voorkomen in het spel.
-Iedereen heeft maximaal 1 actie per nacht. Hierop is 1 uitzondering: een dubbelganger mag in nacht 1 al een actie uitvoeren, naast het kiezen van zijn dubbelganger.
-Met doden mag deze ronde beslist niet gepraat worden. Er kunnen namelijk "ondode"-stemmen zijn! Ondode stemmen zijn anoniem! (Dorpsidioot is de enige uitzondering op die regel. Die mag blijven praten na zijn dood, maar niet met andere doden praten.)

Deadline nacht 1: Donderdag 13 april 21:00


Weerwolven #103 - Dominique

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب