عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 28 avril 2017

Rise of Alliances - Functies op Vanilla speelwerelden!

Beste spelers,

Zoals jullie je misschien nog herinneren, hebben wij een tijd geleden aangekondigd dat wij dit jaar twee functionaliteiten van de RoA versie in onze reguliere servers zouden implementeren. Een paar weken terug hebben wij een poll geopend waar iedereen zijn mening hierover kwijt kon en de wereldwijde resultaten bevestigen dat wij de alliantiebonussen en de verdedigingspunten berekening zullen implementeren. Nu is het tijd de datum aan te kondigen!

Vanaf 10 mei 2017 zullen wij deze twee functionaliteiten doorvoeren op alle nieuwe servers die vanaf deze datum starten (geen paniek: reeds lopende servers krijgen deze functionaliteiten niet).

Hier volgt een korte beschrijving over wat deze twee nieuwe functionaliteiten toevoegen aan het spel.

Alliantiebonussen
Spelers kunnen grondstoffen afstaan voor alliantiebonussen om zo bepaalde bonussen te krijgen zoals hogere productie van CP, snellere productie van troepen, wapens en bewapening als ook een bonus op de draagcapaciteit van handelaren.
De hoeveelheid grondstoffen die een speler kan doneren is beperkt en wordt dagelijks gereset. De speler kan Goud gebruiken om zijn donatie te verdrievoudigen waarvoor hij gewoon dezelfde hoeveelheid grondstoffen inlevert. De dagelijkse limiet die een speler heeft, kan niet verhoogd worden met behulp van Goud.

Berekening verdedigingspunten
De verdedigingspunten voor de top tien verdedigers worden normaal gesproken gegeven aan de verdedigende dorpseigenaar, zelfs als de meeste verdedigende troepen van een andere speler zijn. Dit is veranderd zodat de verdedigingspunten verdeeld worden onder alle verdedigers rekening houdend met het aantal geleverde verdedigende troepen.

Dus slijp de wapens en bereid je voor op een nieuw avontuur!

Jouw Travian Team


Rise of Alliances - Functies op Vanilla speelwerelden!

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب