عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 12 avril 2017

#AskTravian – Kom meer te weten over je favoriete game!



Beste spelers,

Welkom bij de eerste #AskTravian! Heb je vragen die je graag aan het Gamecenter zou willen stellen? Dan ben je aan het juiste adres! Welkom in het eerste topic en dialoog van het Gamecenter, het centraal oorgaan van Travian: Legends waar alles in wordt besproken, gepland en georiganiseerd.

Hoe het werkt:
Vanaf vandaag 12 april 2017 tot en met maandag 17 april heb je de tijd om één vraag te plaatsen in dit topic. Het Travian Team zal alle vragen over alle domeinen verzamelen en de meest gestelde en/of de meest interessante op een rijtje zetten en beantwoorden!

Wij beloven jullie alle vragen te lezen, maar we kunnen niet beloven dat we ze allemaal kunnen beantwoorden. Na de succesvolle, onvermoeibare en nieuwsgierige avonturen met Mark Atilius zal hij dit keer jullie een avontuur bezorgen in het Travian: Legends hoofdkwartier. Mark Atilius zal de product director opsluiten in de schatkamer en hem dwingen al jullie vragen te beantwoorden. Nadat de meeste vragen beantwoord zijn, zullen we deze toelichten in een video of in een uitgebreid verslag.

In deze ronde kun je alles vragen over de gameplay, game design, geschiedenis, stammen of bijvoorbeeld nieuwe functies, alles kann niets is te gek! Veelgestelde vragen die je kunt terugvinden in de FAQ of in Travian Answers zullen we niet beantwoorden, we willen je hiervoor vragen om contact op te nemen met onze support.

Wij verheugen ons op al je vragen!

Groet,
Jouw Travian: Legends Team


#AskTravian – Kom meer te weten over je favoriete game!

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب