عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 11 mars 2017

Held Avonturen - Travian: Rise of Alliances


Dag 1 - Een nieuw begin...


Naam: Dag1.jpg Bekeken: 0 Grootte: 21,0 KB

De zon stond op het punt om onder de horizon te verdwijnen toen de eerste karren eindelijk ver in de verte verschenen. De keizerlijke architect Lucius Tarquinius Lepidus, die buiten het verwoeste dorp op een boomstronk luid geeuwde van blijdschap en begon de binnenkomende karren te tellen. Een, twee, drie ... na de 26ste kar raakte hij de tel kwijt, maar dat maakt niet uit, want Lucias was al lang blij dat alle goederen in het volledige verwoeste dorp aankwamen.

Het kon niet op een beter moment uitkomen. Het dorp dat al drie dagen uit hun nood voorraad at en dronk uit de rivier kwamen de goederen eindelijk aan. De soldaten waren volledig uitgeput, maar vonden toch de kracht om de goederen te verplaatsen en vervolgens een flinke slok wijn achteraf te slaan.

Hoewel, dacht Lucius Tarquinius, zelfs als ze dagen en nachten doorbrengen op een verwoeste bouwplaats, zonder water, voedsel en muziek waar vinden ze de kracht om deze activiteiten te vieren? Heh, de soldaten weten tenslotte weinig van verdriet, volheid, vermoeidheid, en ... nou ja, vele anderen mengen ze weten het tenslotte niet vanwege hun leeftijd.

Lucius Tarquinius verdrong een loopjongen, die knikte naast hem en Lucias zegt: ''ga naar Centurion van de wapensmid en zeg hem dat de goederen afkomstig zijn van de hoofdstad''

De jongen knikte en rende snel weg om zijn taak uit te voeren. De keizerlijke architect Lucias dacht nogmaals en blikte een blik op de enorme verwoeste bouwplaats dat de grote van volledig dorp was. Het is tijd dat de bouwplaats zal veranderen in grote tradiotnale stenenmuren en gebouwen worden gebouwd op basis van blauwdrukken. Naast deze ruime gebouwen zullen keurige rijnen met tenten gebouwd worden, waar de bewakers uiteindelijk zullen gaan wonen. Het verwoeste dorp met een reusachtige bouwplaats was enorm groot, het leger aantal daarentegen sloeg werkelijk alles.

Het leger aantal was perfect in balans, het leger telde maar liefst 5555 eenheden. Eén Imperiaan voor elke tien Legionairen, eén Equites Imperatoris voor elke vijf Imperianen en één Equites Caesaris voor elke negen Equites Imperatoris. Daarnaast is de werkplaats al volledig in productie om rammen en katapulten te bouwen.

Opdracht:
Zorg voor de juiste verhouding van het aantal troepen in het verwoeste romeinse dorp Legionairen , Imperianen, Equites Imperatoris en Equites Caesaris. (Met uitzondering op rammen en katapulten.)

Let op: Alle antwoorden zullen pas zichtbaar worden op zondag 12 maart om 15:00.

Laat in dit topic je antwoord achter en keer morgen terug voor een avontuur en de winnaars.


Held Avonturen - Travian: Rise of Alliances

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب