عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 27 août 2016

Speadsheetje van offense en defense per uur in 1 dorp

Kleine spreadsheet gemaakt m.b.t. offensieve en defensieve punten als je in een normale server één dorp uitgemaxed hebt en je barakken en/of stal en/of werkplaats een uur laat werken in een normale server (met drinkplaats lv. 20 voor romeinen en brouwerij lv. 20 voor germanen). Mocht je de speedserver willen 'maken' dan kan je het doen door alle tijden te delen door drie (handmatig) of de 'units per hour' te verdrievoudigen voor alle 'normale' troepen (dus alleen voor het eerste kolom). Dit kan je doen door het bovenste vakje aan te klikken (U2), dan achter de formule die er al staat '*3' te zetten. Klik dan op enter, ga met je muis naar de rechts-onder hoek van dit vakje totdat je een zwart plusje ziet als cursor. Houdt de linker muisknop ingedrukt en sleep het naar onder tot U31 en laat los. Als je het goed hebt gedaan heb je nu alles na de U (alle belangrijke waarden) verandert naar speedserver waarden.

Germanen zijn defensief sterker dan ik dacht. :yay: Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie zoiets al wel vaker gezien en is het geen verrassing meer. Maar voor degenen die zoiets nog niet hebben, alsjeblieft!

http://ift.tt/1dwH5GX

Mvg,
Riemer

PS: ik kan het nu niet als excel bestand op dit forum, als iemand me kan uitleggen waarom mijn bestanden 'niet geldig geformatteerd zijn' zou het makkelijker zijn voor jullie om het zelf aan te passen. ;)


Speadsheetje van offense en defense per uur in 1 dorp

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب