عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































samedi 16 juillet 2016

Winnaars NL5 - Juli 2016

 

Winnaars TRAVIAN NL5


Travian: Legends - 16 juli 2016

Beste spelers,

Lang geleden, op 18-11-15, werd rond 06:00 de eerste steen gelegd in 00 Mount Olympus door Hercules. Sindsdien zijn ze bezig geweest met de voorbereiding van het bouwen van iets geweldigs en vandaag, 12.07.16, is het dan eindelijk zo ver.
Omstreeks 05:04 bereikte het WereldWonder niveau 100 en kon de wereld het prachtwerk aanschouwen dat waarschijnlijk het grootste en meest formidabele gebouw dat gebouwd is in de gehele Travian geschiedenis sinds het vallen van het Natariaanse rijk.

Samen met de alliantie Olympus was Hercules de eerste die het bouwproject kon afronden door miljoenen grondstoffen te spenderen en het te beschermen met honderdduizenden legers tegen de vele kwaadwillende legers.
Ze hebben daarom terecht de titel "Winnaar van de server" verdiend.

Uiteindelijk was romees11 toch wel diegene die over de meest verbluffende hoeveelheid inwoners heerste, gevolgd door Standby op de tweede plek en op de derde plek staat misspoes.

De machtigste en meest angstaanjagende generaal was Hades gevolgd door Ares en Kronos. Hercules was de meest genadeloze verdediger die de vijandelijke troepen slachtte bij de poorten van zijn/haar dorpen. Hij of zij wordt gevolgd door Raider en Frikandel20 die mooie tweede en derde plaatsen bezetten.

Wij van de Travian.nl crew willen jullie allen bedanken die tot het eind volhielden en tevens bedanken voor alle leuke momenten die we met elkaar hebben meegemaakt.

Met vriendelijke groet,
Jouw Travian: Legends Team

 


** De prijswinnaars zullen binnen enkele dagen een e-mail ontvangen met daarin verdere instructies om de prijs in ontvangst te nemen.


Winnaars NL5 - Juli 2016

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب