عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 24 juin 2016

Gameplay persoonlijke nachtbonus

Voorstel
Ik stel voor om iedere speler de mogelijkheid te geven zijn eigen nachtbonus te kiezen. Deze zouden ze dan kunnen instellen in de instellingen. Ze mogen dan zelf de begintijd en eindtijd bepalen, maar ze mogen maar een beperkt aantal uur dat afhankelijk is van de wereld waarin ze spelen.

Details
Iedere speler kan dus in de instellingen zijn nachtbonus bepalen in het instellingenmenu. Aanvallende spelers zijn dan in het nadeel wanneer ze iemand aanvallen terwijl het valt in de nachtbonus van de verdediger. Het aantal uur dat de nachtbonus mag duren hangt af van de wereld (nu verschilt de duur van de nachtbonus ook per wereld). In het aanvalsmenu kun je de nachtbonus van de verdediger zien.

Misbruikpreventie
Om misbruik tegen te gaan, stel ik voor dat de nachtbonus aan één stuk door moet zijn, dus niet dat die om het uur ingaat om de timing van de tegenstanders door de war te gooien. Ik stel ook voor dat de nieuwe nachtbonus pas ingaat 48 uur nadat er een nieuwe tijd is gekomen, zodat spelers het niet direct kunnen gebruiken in hun voordeel.

Samenvatting
Ik stel dit idee voor omdat niet iedereen op hetzelfde moment slaapt, en dat met name mensen die vroeg opstaan nadeel hebben aan de huidige nachtbonus omdat ze nog steeds om een uur of 11 's avonds gepakt kunnen worden, terwijl ze die persoon dan niet goed kunnen terugpakken rond 6 uur 's ochtends. Met dit idee kan iedereen zelf bepalen wanneer hij slaapt zonder dat hij hier in het spel nadeel aan heeft.


Gameplay persoonlijke nachtbonus

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب