عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































jeudi 16 juin 2016

Discussie Petitie tegen goddelijke scherpzinnigheid

Beste Grepo NL spelers,

Recentelijk hebben 50% van de spelers een aanbod gekregen, hierbij konden deze spelers 10% meer goud ontvangen bij hun eerstvolgende goudaankoop. Echter kreeg de overige 50% een ander aanbod, wellicht is deze bonus zelfs de beste bonus die er momenteel bestaat. We hebben het hier dan ook over goddelijke scherpzinnigheid.

Een tijd geleden heeft een enorm deel van deze community en ook community's van andere taalwerelden een petitie ondertekend tegen warfare packages. Het is nu tijd om dat opnieuw te doen tegen goddelijke scherpzinnigheid, maar we nemen het nu een stapje verder.

Het doel van deze petitie is om duidelijk te maken aan Inno dat wij als community geen enkele bonus meer willen die direct te kopen is met geld. Dit zijn dus de controversiële warfare packages, de startbonussen, goddelijke scherpzinnigheid en wat dan ook wat Inno nog gaat bedenken. Hier staan wij als community niet achter en wij willen dit dan ook niet!

Ikzelf ben een goud speler, hier ben ik eerlijk in. Maar ook ik vind dit te ver gaan, wil ik aan de top blijven moet ik geld spenderen aan dit spel. Ik vind niet dat dat hoort, als dit nou een klein bedrag was zoals alleen de adviseurs dan kan ik dit nog accepteren maar over de jaren groeit dit bedrag enkel. En dan hebben we het nog niet eens over de niet goud spelers, deze hebben een enorme boost gekregen door de goudhandel maar ook wel met een prijs, early game kunnen niet goud spelers niet meedoen met de top en deze spelers zullen veel meer tijd aan het spel moeten besteden om überhaupt ooit nog mee te doen met de top.

Daarnaast is er nog instant-buy, de startbonussen, events and the list goes on and on.

Ons valt op, en wij concluderen dat:

- Grepolis verpest wordt door de vele toevoegingen aan premium- / 'geld'voordelen. Naast een overflow aan events, IB en goudhandel komt nu de mogelijkheid om scherpzinnigheid en andere bonussen rechtstreeks te kopen met geld.

- Het team van InnoGames zich focust op de verkeerde zaken. De Roadmap van 2014 bevatte al het ontwikkelen van een nieuw eindspel (iets dat spelers erg graag zouden zien), maar dit is nog niet uitgevoerd. Het spel bevat nog zat bugs die ze aan kunnen pakken, maar keer op keer gaan er dingen mis (ook bij updates). Nieuwe toevoegingen / andere veranderingen zijn doorgaans geen dingen die goed vallen bij de communities, we zouden liever zien dat ze dingen toepassen waar wij wel tevreden mee zijn.

Wij verzoeken dat:

- Er is een nieuw eindspel waarmee een duidelijke meerderheid tevreden is, het geklooi met falende updates en wijzigingen stopt.
- Een duidelijke meerderheid van de spelers is voorstander van geld besteden aan ingame bonussen, events daargelaten. Wil de meerderheid niet, voeg het dan niet toe.

Wij verzoeken aan allen:

Om in dit topic te posten en duidelijk te maken dat je het hiermee eens bent, de petitie steunt, en de goddelijke scherpzinnigheid liever niet toegevoegd ziet worden. Het wordt zeker gewaardeerd als een link naar dit topic ook ingame verspreid wordt.

Met vriendelijke groeten,
Alpel

Spelers die de petitie hebben ondertekend:
  Spoiler  

Alpel
NielsDC
Fol01
Humming Brook
Lemmod
Generaal-337
Natchata
De zwarte ridder.
StefanX
Persistant
Kafre
Patalex
Cubep
Formange
Vozzaaa
Rubinisnoobopsmite
Little Arne
DenHeilige
Ungah
DanielRV
Monico72
Ybarmy
Sonya-Anne
De Pen
Jelle230
Bdeetje
Killer 1.0
Haliax
Signlady
Dusdavid2
Ruigtand
Rojs
Dark Dream
Aborah


P.S. Ik hoop dat jullie (gollum en Rutger) het niet erg vinden dat ik jullie post gedeeltelijk heb gecopy-paste :)


Discussie Petitie tegen goddelijke scherpzinnigheid

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب