عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 3 mai 2016

nachtbonus

Ik weet dat dit idee bij de meest actieve op dit forum veel weerstand zal oproepen maar vind het toch het overwegen waard om zo eens een proef server te draaien.

Wat houd een nachtbonus in ?
Dat de aanvallende troepen naar 50% van hun gevechtssterkte hebben gedurende een bepaalde tijd in de nacht bv tussen 1uur en 8 uur. Land de aanval tussen deze tijd dan geld de nachtbonus.

Waarom een nachtbonus?
Als een speller die 15 jaar geleden begonnen is met dit spel en na een pauze van enkele jaren weer terug is valt het me op hoe weinig mensen nog starten op een server. Waren het vroeger nog enkele duizenden. Zijn het er nu nog geen 1000 alsje push accounts niet meerekkend. Het absolute dieptepunt is bereikt op server s4 waar nu een 100 tal actieve aan het strijden zijn voor een ww en er maar 4 allianties bouwen. Iets wat in mijn begin tijd duidelijk anders was want toen werd er in ieder ww dorp gebouwd.

Wat er veranderd is ten opzichte van mijn begin periode is dat een paar allianties maar voornamelijk een groter aantal accounts zo zijn ingericht dat ze een 24/7 bezetting hebben. Waar niks mis mee is maar het heeft het spel wel ingrijpend veranderd. Draaide je vroeger als single speller nog leuk mee ben je nu in feite volstrekt kansloos. Tussen 00u en 01 u krijg je scouts binnen en erna worden de aanvallen verstuurd en landen compleet risicoloos omdat ze onverdedigbaar zijn voor de meeste spelers.

En ik weet dat dit een oorlogsspel is waar dat alles ingezet wordt wat voorhanden is en spys en manipulatie horen erbij en dat maakt het spel strategisch maar zoals het nu gaat heeft het weinig meer met strategie te maken spellers als krokante toast, muppet, kiss kon je vroeger bewonderen voor hun scills maar door nachtelijke aanvallen zijn deze verdwenen en daarmee ook een groot deel vd attractiviteit van travian


nachtbonus

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب