عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 6 mai 2016

Gameplay Nieuwe God ~ Deinos



Deinos is een oude strijder. Stel je Ares voor, de god van de oorlog, als een holbewoner in het stenen tijdperk die rijdt op bijvoorbeeld dinosaurussen.


Omschrijving;

Deinos, oeroude god van de terreur, heeft dinosaurussen tot leven geroepen om nog één keer over de wereld te heersen. Omdat hij een god is zorgt dit ook voor nieuwe goddelijke krachten: Zijn oerbrul schrikt aanvallende eenheden af waardoor een deel van de aanvallende eenheden terugkeren naar hun eigenaar. Door zijn tweede kracht kan hij een groep roofvogels op de vijand afsturen. Een aanval met een korte reistijd maar deze keer is het geen illusie!
Deinos kan ook gloeiendhete meteorieten uit de lucht oproepen om mythische eenheden bij een aanval te vernietigen. Zijn vierde en laatste spreuk is een groot vraagteken, je hebt immer 33% kans dat een van bovenstaande spreuken zal ingezet worden.

Maar je vraagt jezelf natuurlijk af: Wat voor mythische eenheden zijn dit dan? Het zijn natuurlijk dinosaurussen! Deinos zorgt voor een angstaanjagende T-Rex in het spel. T-Rex zal een krachtige aanvallende eenheid zijn die zijn scherpe tanden gebruikt tegen de vijand. Zijn gigantische kracht zal samen gaan met hoge kosten en een groot gebruik van je inwoners. We zijn onze verdedigende spelers niet vergeten: De tweede dinosaurus wordt Ankylosaurus, een verdedigende eenheid die bestand zal zijn tegen alle soorten aanvallers.






Gameplay Nieuwe God ~ Deinos

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب