عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 27 janvier 2016

Verzamelplaats oc 34 verhalenbundel

Het is zover! :D

na schipbreuken en stormen zouden we op verschillende werelden starten en ditmaal zijn we na het afsluiten van de ww strijd op naxos tijdens onze laatste massa aanval verloren geraakt op volle zee en aangespoeld hier bij jullie op Rhethymnos!



zoals we gewend zijn of voor wie het allemaal nieuw is gaan we in ons alliantie logboek hier proberen bij te houden hoe het onze groep schipbreukelingen vergaat in deze nieuwe wereld.

we beginnen normaal met een ondersteunend muziekje om het moraal wat op te krikken tijdens het bouwen van onze eerste noodwoningen op het strand terwijl we hier met enkele andere schipbreukelingen van naxos verzamelen en beginnen aan het opbouwen van onze alliantie.

ondersteunende muziek:



en de ondersteunende muziek en afbeeldingen zijn zo belangrijk bij ons net als dit logboek. zo zetten we de sfeer en beginnen we voor nu maar vast wat agressief

ruigtands clan ain't nuthing ta f' wit :mad:

We staan in het begin dan ook voor zo ontzettend veel belangrijke beslissingen die de rest van ons spelletje gaan bepalen en daarmee een zwaarwegende invloed op deze nieuwe spelwereld gaan hebben.

- alliantienaam
- alliantie thema
- alliantie ligging
- recruiting beleid
- beleid nieuwe instroom
- regels
- forumgebruik
- alliantierechten
- alliantiedoelstellingen

niets is nog zeker nu we pas met een eerste 5 spelers hebben verzameld in oc 34 in onze huidige verzamelplaats. Alles is nog zo nieuw en onbekend hier.

een wereld van amper 2 maanden oud begint pas net wat vorm te krijgen en we staan te popelen om samen met jou dit nieuwe avontuur te beginnen!
We zoeken onze oude vrienden en bekenden. We vragen spelers van Naxos en we werven nieuwe leden in oc 34 om zich aan te sluiten bij dit nieuwe avontuur!

neem ingame contact met ons en sluit je aan en beleef de leukste grepolis avonturen hier met ons vooral nu we net gestart zijn en jouw hulp en bijdrage absoluut belangrijk zijn.



denk je het in je te hebben? ben je een teamspeler?

start met ons en meld je aan of stuur een pm sollicitatie!
bovendien kunnen de eerste leden nu over de hier genoemde punten meedenken en beslissen in peilingen en worden jullie de grondleggers van dit nieuwe avontuur. keuzes over het thema de naam en meer!

in de volgende aflevering kan ik dan hopelijk alvast een beeld scheppen van onze nieuwe alliantie of we nu ridders of piraten worden, troopers of een lost kingdom... keuzes genoeg!


Verzamelplaats oc 34 verhalenbundel

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب