عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 25 novembre 2015

Info Adventskalender 2015

Adventskalender

Beste spelers,
De maand van Kerst is weer aangebroken en daarbij kan een Adventskalender in Grepolis-style natuurlijk niet vergeten worden! 24 dagen lang stellen we Grepolis-gerelateerde vragen en iedereen kan hieraan meedoen!

Hoe kan ik deelnemen?
Om deel te kunnen nemen, heb je dus een gameaccount en forumaccount nodig. Heb je deze nog niet? Om je te registeren maak je hier je gameaccount aan en hier je forumaccount.
Op het moment dat je een account hebt (aangemaakt), heb je toegang tot het subforum voor de inzendingen(klik). In dit forum kan je de oplossingen van de Adventskalender plaatsen door een topic te openen met als titel jouw spelersnaam.

Wat is de bedoeling?
1 t/m 24 december stellen wij vragen die met Grepolis, Innogames of Kerst te maken hebben. De vragen zijn terug te vinden in het vragentopic(klik). Alle antwoorden op de vragen plaats je in het subforum voor de inzendingen(klik). Maak voor elk antwoord een nieuwe reactie aan in je topic. Uiteindelijk hebben alle deelnemers dus 1 onderwerp met 20 reacties. Elk juiste antwoord geeft een bepaalde hoeveelheid punten. Wanneer een vraag moeilijker is, zal deze uiteraard ook meer punten opleveren. Een gegeven antwoord mag niet meer worden aangepast, wanneer je dit wel doet zal je antwoord fout worden gerekend.
De laatste vraag betreft een schiftingsvraag. Bij een gelijke stand, zal degene die het dichtste bij het juiste antwoord zit winnen.

Duur van deze wedstrijd
De wedstrijd zal beginnen op 1 december 2015 en loopt t/m 24 december 2015. In totaal worden er 25 vragen gesteld. Het forumdeel zal na de kerstdagen worden gesloten, 26 december 23:59. Alle antwoorden dienen dus voor deze tijd binnen te zijn. De antwoorden mogen ook worden ingestuurd zodra alle vragen zijn gesteld. Het antwoord op vraag 1 hoeft dus niet op dag 1 te worden ingediend.

Regels
  1. Iedere speler mag maar met één account deelnemen. Meerdere inschrijvingen zijn dus niet mogelijk.
  2. Zoals gebruikelijk zijn leden van het Grepolis Team uitgesloten van deelname.
  3. Overleg is niet toegestaan. Als we vermoeden dat antwoorden worden doorgegeven kunnen wij besluiten de gehele wedstrijd te annuleren of spelers uit te sluiten van deelname.
  4. Het is niet toegestaan je antwoord aan te passen.
  5. Alle antwoorden moeten uiterlijk 26 december verstuurd zijn. Hierna is de wedstrijd afgelopen en kan het subforum ieder moment worden gesloten.
  6. Om geldig deel te nemen aan deze wedstrijd start je 1 onderwerp in het daarvoor bestemde subforum voor de inzendingen(klik). In dit subforum zal iedereen alleen zijn eigen onderwerp kunnen zien. Als topictitel zet je je spelersnaam en voor elk antwoord op een vraag reageer je opnieuw in jouw topic.


Prijzen
  • Eerste plaats: 1250 goudmunten + forumtitel: Winnaar Adventswedstrijd 2015
  • Tweede plaats: 1000 goudmunten
  • Derde plaats: 750 goudmunten
  • Vierde plaats: 500 goudmunten
  • Vijfde plaats: 250 goudmunten
  • 6de t/m 10de - 100 goudmunten

Aangezien de quiz zal eindigen met de kerstdagen en wij deze graag met onze vrienden en familie willen doorbrengen zal het iets langer kunnen duren voordat wij de uitslag hebben. Wij zullen proberen om de uitslagen in de dagen na kerst te hebben. Mocht dit niet lukken, zal dit zo snel mogelijk in het nieuwe jaar gebeuren. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om de uitslag zo snel mogelijk te communiceren.
Heel veel succes toegewenst met deze wedstrijd! Laat je mening achter in dit discussietopic.

Met vriendelijke groet,
Namens het Grepolis.nl team,

Kleiduif, Artifex, Arsenal & DonFrank
Wedstrijdleiders


Info Adventskalender 2015

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب