عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 27 novembre 2015

Alliantie: Team Rocket

Dag allen,

Na een redelijke groep, bestaande uit 8 vrienden in real-life, bij elkaar te hebben getrommeld om te beginnen bij de eerstvolgende nieuwe wereld op Grepolis, leek de wereld Rhethymnos ons de perfecte mogelijkheid om onze faam en rijkdom te behalen. En dan wel m.b.v. de alliantie 'Team Rocket'.

Met in ieder geval dus z'n 8'en willen wij een mooi begin maken op deze wereld, wat hopelijk uiteindelijk ook resulteert in een mooi plekje ergens aan de top. Daarbij zijn we echter nog wel op zoek naar wat gezellige, actieve en gemotiveerde mensen om onze alliantie te versterken. Ervaring is niet zo zeer een vereiste, iedereen moet ergens beginnen en leren doe je vanzelf. Een plekje in de leiding kunnen wij nog niet verzekeren, maar op ten duur zullen die zeker beschikbaar worden. Gebruik van Skype wordt geen must, zolang je maar actief deelneemt aan de conversaties op het forum. Activiteit en deelname stellen wij voorop.

Heb jij dus interesse om gezellig met ons mee te doen, laat dat dan even weten in een reactie. Ik neem dan contact met je op over hoe en wat. De bedoeling was om vanuit een paar spelers die tegelijk kunnen starten wat uitnodigingen uit te delen, zodat we zo dicht mogelijk bij elkaar beginnen. Maar dat is natuurlijk vrij logisch. Ik heb er in ieder geval zin in!

Groetjes,
WickoNicko


Alliantie: Team Rocket

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب