عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 12 octobre 2015

Inschrijftopic Konijnenspelen III - Treasure Hunters

Treasure Hunters


Rabbid zuchtte en boog zich een laatste keer over de kaart. Hij wou beginnen huilen, de kaart in stukken scheuren en verbranden. Maar hij deed het niet. Er moest een simpelere verklaring voor zijn. Het kon niet dat de kaart het mis had. Het kon gewoon niet. Hij ademde even rustig en keek nogmaals naar de kaart, er moest iets zijn dat hij over het hoofd zag. Hij had het geld druk nodig, dus nu nog meer vertraging op deze schat was gewoon frustrerend. Hij schoof zijn stoel naar achteren en stond even recht toen achter hem de deur wijd open werd gegooid. 'Wat is me d..', zijn zin maakte hij maar niet af toen hij zich omdraaide en recht naar de loop van een pistool keek, dat op hem gericht was. Hij aarzelde 'Waar heb ik dit bezoek aan te danken, als ik vragen mag?' rolde uiteindelijk van zijn lippen, niet wetende waar het gesprek heen zou gaan. De man met het pistool deed niets anders dan lachen, en de trekker overhalen.

  Spoiler  
Wat moet ik doen?


Jullie hebben dus allemaal de kaart bemachtigd die een slimme zakenman aan jullie allemaal heeft doorverkocht, enkel was hij niet slim genoeg, want iemand van jullie heeft hem al tot op de zeebodem gestuurd. Met andere woorden, iedereen heeft een vage kaart van schatteneiland, aan jullie om als slimste piraat met de meeste schatten te gaan lopen. Iedere speler heeft een groepje van enkele schattenjagers onder zijn hoede, deze kan hij naar plekken op het eiland sturen om zo te proberen zo veel mogelijk schatten te pakken te krijgen. Verdere regels zijn op 10 spelers afgestemd. Bij meer spelers in een enkel spel, zullen de aantallen kunnen verschillen. Iedereen begint met 3 schattenjagers, dit aantal kan variëren doorheen het spel, maar in het begin heb je er dus 3, die je moet verspreiden over de locaties. Allemaal op dezelfde? Of over verschillende gespreid?

Hoe vind je nu een schat?


Wel, in het topic zal een mooie kaart staan met daarop alle locaties. Er zullen normaal gezien 20 locaties zijn, waarvan er 12 ook effectief een schat bevatten. Op voorhand krijgt iedereen in pm een enkele plaats met een schat te weten. Voor de rest weet je op voorhand dus niet of er hier of daar nu wel of niet een schat ligt. Over het algemeen geldt, voor alle plaatsen tenzij anders vermeld bij die plaats specifiek, dat wanneer op een locatie maar schattenjagers zijn van 2 verschillende spelers, en speler A heeft meer schattenjagers op dat vak dan speler B, dan zullen de onderdanen van speler B sterven, speler A naar de schat kunnen zoeken en indien er een schat ligt, speler A als bonus bovenop die schat nog een extra schattenjager tot zijn beschikking krijgen.

Speciale plaatsen


Natuurlijk zijn er ook speciale plaatsen, plaatsen met speciale extra krachten, deze staan hieronder opgelijst.

- De haven. Indien hier 5 of meer onderdanen bevinden, zal niemand extra onderdanen kunnen ontvangen.

- De uitkijktoren. De speler(s) die hier de meeste manschappen heensturen krijgen een overzicht van hoeveel mensen er die beurt op elke locatie waren. Hier ligt geen schat. Hier wordt niet gevochten.

- Het kerkhof. De speler(s) die hier de meeste manschappen heensturen, krijgen een overzicht van wie hoeveel manschappen is verloren. Hier ligt geen schat. Hier wordt wel gevochten.

- De Tempel van Kraga. Hier verschijnen sommige schatten van spelers die hun laatste manschappen verloren zijn. Deze spelers verliezen hun schatten niet, maar hier ligt een kopie. Niet elke schat wordt gekopieerd en een kopie ook niet. Elk manschap kan max 1 schat dragen en in het begin ligt hier geen schat. Van deze schatten krijg je verder geen manschappen.

- 5 Open vlaktes. Hier zijn iets strengere regels van kracht. Indien iemand meer dan de helft van de aanwezige onderdanen heeft, zullen deze alle andere onderdanen afslachten. Ook hebben deze plaatsen dubbel zoveel kans om een schat te hebben, in vergelijking met andere locaties.

- Het sjamaanshutje. Hier wordt gevochten om de gegeerde vloeken te verkrijgen. Bij aankomst hebben je onderdanen 50% kans om in groep te sterven. Daarna wordt er nog eens tot de dood gevochten. Hier overleven enkel de groepen met de meeste onderdanen. Indien hier een groepje onderdanen van een andere speler is dat talrijker is dan het jouwe dan sterven die van jou. Alle overlevenden krijgen een vloek om uit te delen, willekeurig bepaald.

Voorbeelden van spreuken:
  Spoiler  

- Ontrouw
Elk manschap heeft de volgende 2 beurten 25% kans om over te lopen naar de veroorzaker van de vloek.

- Jaloezie
De 2 spelers getroffen door deze vloek kunnen de volgende 2 beurten geen schatten opgraven.

- Dood
Er sterven willekeurig 5 manschappen die niet in jouw bezit verkeren.

- Waanbeelden
De gekozen speler kan geen manschappen meer alleen laten.

- Verloren strijdlust
Er zal per groep van de gekozen speler telkens 1 manschap niet mee vechten.

- De rest van de spreuken is geheim.


Hoe win ik?

Het is uiteraard niet de bedoeling tot laatste over te blijven. Degene met de meeste schatten wint, de maximum is 24, dus eens je er 13 hebt verzameld kan je zeggen dat je gewonnen hebt. Indien niet, dan zal het spannend blijven tot het einde :)

Concrete zaken:


Wat stuur jij op:
De posities van je manschappen, dus per manschap een locatie. Of het aantal manschappen per locatie, zoals het jou belieft.

Wat stuur ik terug?:
Welke manschappen het overleven/je hebt zien sterven op een vak waar jij staat, of je een schat opgraaft en hoeveel, mogelijke vondsten van speciale plaatsen.

Voorbeeld:
Quote:

Op Bos I sterven 2 manschappen van Kyraco en 1 manschap van Rutger101. Jouw manschappen overleven en graven, maar vinden geen schat.
Je hebt de meeste troepen op de uitkijktoren, hieronder een overzicht:
  Spoiler  
Hier een overzicht


Wat staat er in topic
De spelers die uitgeschakeld worden, dat is het. Niet door wie. Niets meer behalve de dode spelers.

Hoeveel deadlines zijn er?
Elke 24 uur een deadline.



Schattenjagers:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.


Inschrijftopic Konijnenspelen III - Treasure Hunters

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب