عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 9 septembre 2015

Gameplay Cultuurpunten voor goud ruilen op de marktplaats

Cultuurpunten voor goud ruilen op de marktplaats

Misschien nog niet zo goed doordacht, maar wat als je cp kon verkopen op de marktplaats voor goud?


Ik heb er al kort over nagedacht, iedereen kan cp met goud kopen via de Olympische spelen. Echter het is niet mogelijk om je cp te verruilen voor goud.

Ik ben op dit idee gekomen tijdens een gesprek. Ik bemerkte dat ik te weinig cp had maar veel doelen (plotse interne overnames) , een vriend van mij had teveel cp, echter geen doelen. Op dat moment was het handig geweest om CP te kunnen ruilen voor goud via de marktplaats.

Een pluspunt aan dit idee is dat er in de beginfase van het spel, veel steden zijn waar de academie niet op 30 staat en er aldus geen olympische spelen kunnen gehouden worden. Dit zou een tegemoetkoming zijn om dit debacle in de beginfase op te lossen.
Bovendien zijn er spelers die meer cp willen op korte tijd maar beperkt zijn door de duur van de olympische spelen en het aantal steden dat ze bezitten.

Een ander pluspunt betreft de eindfase van dit spel. Ik denk dan bijvoorbeeld aan het feit dat je wil stoppen op een bepaalde wereld. Dan kan je de overgehouden cp veruilen voor goud en dit gebruiken op een andere wereld. Sommige spelers stoppen ook veel sneller om allerlei redenen (wereld niet goed, alliantie niet goed, positie niet goed, of gewijzigde zaken) en kunnen dan hun goud meenemen naar een andere wereld.

Uiteraard zijn er nog andere voordelen en of nadelen , alle suggesties welkom.


Uiteraard, de speler die cp aankoopt gaat natuurlijk niet meer of minder betalen dan de waarde van de Olympische spelen. Daarom zou ik de ruil tussen goud en cp vastzetten op 50 goud voor 1 cultuurpunt.


Gameplay Cultuurpunten voor goud ruilen op de marktplaats

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب