عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 4 août 2015

PEC Zwolle het nieuwe Real Madrid?

Erg apart bericht. Afgelopen weken verbaas ik me steeds meer over het soort spelers dat bereid is om de overgang naar PEC Zwolle te maken. Het lijkt erop dat qua reputatie de laatste jaren PEC Zwolle wel een erg goede reputatie heeft opgebouwd. Waar Ajax de toptalenten misloopt gaat een toptalent wel de overgang maken naar PEC, hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Hoe dan ook, erg mooi voor het Nederlandse voetbal!

Quote:

PEC Zwolle hoopt vlak voor de start van de competitie nog een flinke slag te slaan op de transfermarkt. Technisch directeur Gerard Nijkamp zit 'in de afrondende fase' met een aantal spelers, van wie Gustavo Hebling (19, foto) de meest opvallende is.
De Braziliaanse middenvelder geldt in eigen land als een groot talent. Hij is speler van de nationale jeugdploeg tot negentien jaar en stond ook op het verlanglijstje van grote clubs uit Zuid-Europa. PEC – dat op Hebling attent werd gemaakt door diens zaakwaarnemer Mino Raiola - kan de concurrentie aftroeven dankzij de hulp van Paris Saint-Germain. De Franse topclub wil de Braziliaan vastleggen en dan verhuren aan de Zwollenaren, voor één of twee jaar.

'Daarover praten we nog', zegt Nijkamp tegen Voetbal International. 'Maar ik verwacht dat we er snel uit zijn.' Hebling is transfervrij, nadat hij weigerde zijn contract bij São Paulo te verlengen. Hij staat als middenvelder bekend om zijn dynamiek, techniek en inzicht. 'Hij moet qua fitheid nog een stap zetten en zal heus moeten wennen aan de Nederlandse speelstijl', voorspelt Nijkamp, 'maar dat het talent ervan afdruipt staat buiten kijf. Hebling is een speler voor wie je naar het stadion komt.'


PEC Zwolle het nieuwe Real Madrid?

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب