عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 10 août 2015

Overig ziekmelden

Voorstel
mijn voorstel is dat als je in verband met RL (ernstige ziektes bijvoorbeeld) een langere tijd geen grepolis kan spelen je in kan stellen dat voordat iemand je aanvalt/spreukt/ondersteunt hij/zij eerst een message krijgt over wat je hebt en dat je daardoor niet online kan komen wat je uiteraard erg jammer vind...

Details
er zou iets in het instellingen menu moeten komen waarin je dat bericht instelt (en hoelang je door dit probleem geen grepolis kan spelen) vervolgens als iemand een spreuk/aanval op je wil inzetten krijgt ie voordat ie eenheden kan selecteren etc. een venster met daarin de uitleg over waarom die speler niet online kan zijn.

dit is een alternatief voor VM waarin je wel dagelijks online kan zijn maar waarbij je wel aan medespelers kan vragen om begrip voor je RL situatie, echter het enige nadeel is dat je er niet zeker van bent of iemand ook daadwerkelijk denkt van goh die heeft het zwaar in RL laat ik hem nu ook maar niet irriteren ingame...

Misbruikpreventie
je kan aan een stuk door allerlei verschillende dingen instellen zodat iedereen de hele tijd medelijden met je krijgt maar dat is volgens mij weer prima te vermijden door een script te schrijven dat checkt of iemand echt minder actief is etc... of bijvoorbeeld door te checken wat iemand wel niet heeft.

Waarom moet jouw idee nou precies ingevoerd worden? omdat er de hele tijd wordt gequote in grepolis dat RL boven ingame gaat maar dat er nog altijd geen mogelijkheid is om aan andere spelers duidelijk te maken dat je dankzij RL even niet actief kan zijn en dat soms steden kost die iemand nooit had overgenomen als ie wist waarom je niet online kon zijn in die tijd.

Laatste checklist
Is je idee niet al eerder voorgesteld? volgens mij niet
Is je idee haalbaar? ja


Overig ziekmelden

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب