عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































dimanche 9 août 2015

Discussie Overzicht Spellenforum - Nieuwe prefix

Een lange tijd terug werd dit voorgesteld, ingevoerd en goedgekeurd.

Dit is nu veranderd. Ik heb geen idee waarom. Ja, het zal wel in een van de feedbacktopics staan, maar nergens is een officiële aankondiging/melding gekomen waarom het nu exact was, dus ik heb het gemist en nog steeds geen idee waarom het veranderd is. Nu, in de eerste plaats zou ik graag willen dat het terug komt zoals het was, dat was beter en gewoon overzichtelijk en duidelijker dan nu.

Maar, aangezien dat waarschijnlijk niet ga, heb ik een idee dat de zaken overzichtelijker kan maken, niet veel moeite kost en niet zo'n grote aanpassing. Het grootste probleem, in mijn ogen is het onderscheid maken tussen serieuze en minder serieuze spellen. Daarom is er ook in het verleden een onderscheid gekomen. Let op mijn woorden, serieuze en onserieuze spellen zijn eigenlijk onjuiste termen, maar ze komen er het dichtst bij in de buurt. De ene reeks van spellen zijn gewoon leuke spelletjes die eeuwig blijven doorduren, waar iedereen gewoon aan mee kan spelen altijd zoveel als hij wilt en wanneer hij wilt en waar iedereen bijdraagt tot het spel. De andere reeks van spellen zijn echt, meer serieuzere, forumspellen. Hier volgen meestal inschrijvingen aan vooraf, is er een bepaald aantal spelers dat meedoet, een spelleider en ook een spelduur. Het spel eindigt, in tegenstelling tot veel van de minder serieuze spellen.

Toch zijn beide spellen even populair en natuurlijk even leuk. Alleen is er geen enkel onderscheid, behalve de titel, wat het soms wel vervelend gemaakt. Wel, ik had nu de oplossing om een nieuw prefix te maken. Dit voor de onserieuze spellen. Je hebt nu 'speeltopic' en 'inschrijftopic', die blijven dan gewoon voor de serieuzere spellen. Nu moet er nog eentje bijkomen, ik heb nog geen vast beeld over de naam, maar die wordt bij de minder serieuze, langdurige spellen zonder spelleider waar iedereen aan kan deelnemen. Zo kan je makkelijk de topics waar iedereen kan posten onderscheiden van de topics waar je enkel na inschrijving kan spelen onderscheiden. En zo zou het spellenforum veel ordelijker zijn.

Indien gewenst kan natuurlijk het prefix 'speeltopic' verdwijnen en er ook een tweede prefix worden aangemaakt voor de serieuzere spellen. Wat de community verkiest.

Voorstellen van namen voor de prefix:
- Open spel
- Vrij spel
-

Andere suggesties voor namen of oplossingen zijn welkom. Maar ik vind persoonlijk dat het nu wat onoverzichtelijk/onordelijk is. Wat vinden jullie?


Rabbid


Discussie Overzicht Spellenforum - Nieuwe prefix

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب