عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 7 juillet 2015

verhalenbundel; het avontuur van Naxus ; alliantie the Future

een avontuur van wereld Naxus

bijzondere gebeurtenissen worden geschiedenis en ze overleven in de verhalen die wij door vertellen opdat wij nooit vergeten.

ondersteunende muziek!

https://www.youtube.com/watch?v=eHQG6-DojVw


Ons nieuwe avontuur is begonnen zoals vele avonturen die wij reeds samen mochten beleven. Altijd op reis wetende dat het ieder moment weer kon gebeuren. Schipbreuk!

Ditmaal geen storm en natuur rampen maar houtworm deed ons schip stranden in wereld Naxus. Hier moeten we er samen het beste van zien te maken en bovenal elkaar terug zien te vinden nu we verspreid over deze grote spelwereld op verschillende eilandjes zijn aangespoeld.

Begonnen samen met een collega aan dit fantastisch leuke spel en na 5 minuten al verdwaald en verloren en oceanen van elkaar verwijderd waren we klaar om aan dit nieuwe avontuur te beginnen met een eerste onmogelijke missie! elkaar en onze nieuwe vrienden te verenigen waar anders dan centraal in de kern van deze spelwereld. Een missie die ons zou dwingen om enorme afstanden en reistijden te overbruggen. nieuwe contacten aan te gaan met koninkrijken , keizers en prinsessen die ons al dan niet doorgang zouden verlenen of koste wat kost ons avontuur willen verpesten en onze reünie te verhinderen.



Beste lezers jullie zijn de helden, de schurken, de engels en de fee in de avonturen die we hier samen beleven. Dit is jullie verhaal en ons avontuur waarbij we het niet zelf kunnen verzinnen en zullen moeten accepteren wat er op ons avontuur overkomt.

[player]MrReFLoW[/player] zijn eerste spel en een onmogelijke missie vanuit het zuiden naar oc 55 te reizen terwijl ik zelf vanuit oceaan 53 in het noorden naar oc 55 zou komen opdat we elkaar in het midden ontmoeten.

een opbouwfase en kennismaking met de buren. het vormen en fuseren tot een eerste alliantie samen met [player]SmurfSleddens[/player] en [player]Dirty Bomb[/player] die onze reflow schaak mat zette waardoor we na overleg ervoor kozen om beter samen te gaan spelen en reflow zn eerste stad nog te laten behouden.

nieuwe leden sloten zich aan waaronder de actievere spelers van alliantie [ally]The Last Stand[/ally]

eerste pm berichten naar andere allianties om te zien met wie we nog meer te maken hebben.

tot het moment dat we begonnen aan onze onmogelijke reis en avontuur om tot de kern van Naxus te komen.

[player]MrReFLoW[/player] wist al snel te landen in de buurt van oc 55 en maakte kennis met alliantie [ally]Fear The Fortes[/ally] een alliantie die niet van plan lijkt ons meer ruimte te geven dan nodig en het ons knap lastig maakt om door te reizen in het zuiden.

In het noorden verliep het tot op heden beter. een eerste uitstapje naar oc 54 werd warm onthaalt door [player]OlympicWarrior[/player] en [player]Theogr[/player] van [ally]NWO Elite Force[/ally] en doorgang werd verleend en zonder stadsmuur geniet een enkele stad een status van onschendbaarheid onder toezicht van deze krijgsheren.

Een volgende poging wordt nu ondernomen om vanuit deze stad in oc 54 door te reizen met 48 uur varen tot in het noordelijkste randje van oc 55. Het gebied lijkt onder controle te zijn van [ally]Legends[/ally] waar we nog contacten hadden of enige hoop dat ze tijd en moeite zouden willen nemen om ons te ondersteunen of doorgang te verlenen met ons avontuur. desalniettemin werd er een poging gedaan om contact te leggen en onze uiterst moeilijke situatie uit te leggen en voorzichtig te vragen om vrije doorgang.

Wat er vervolgens gebeurde was werkelijk fantastisch! een onderhandeling waarbij ik aanbood een dorpje voor ze af te bouwen en vervolgens door te reizen mocht rekenen op sympathie mede gezien de noodzaak nu [ally]Fear The Fortes[/ally] zojuist mijn ondersteunende vloot bij [player]MrReFLoW[/player] had vernietigd en nog altijd mijn diplomatieke pogingen onbeantwoord liet. We kregen groen licht om naar oc 55 te komen en toestemming te landen voor een tussenstop van [player]Ammit[/player]maar het werd nog mooier nu [player]nebelsturmer[/player] ook nog eens een grotere stad aanbood om de reis te versnellen!!!

[player]sailor55[/player] die we kennen van Beta wereld en nu bij de kikkertjes vecht nam het zelfs op voor zijn oude vijand ruigje en maakte dat [ally]Fear The Fortes[/ally] ons nog wat liet aanprutsen en niet direct van het spelbord kegelden.

wat een reis en we zijn maar net begonnen en verdwaald en nu al ontmoeten we zoveel fantastische spelers die zich inzetten voor ons avontuur en het redden van wereld Naxus voor ze veranderd in een simpel potje risk. Nee!@ Naxos gaat gezellig worden en ze bruist nu al van de jonge avonturiers!

wat zullen wij een hoop beleven en een hoop nieuwe spelers ontmoeten dit spel.

game on|! we wensen jullie allemaal heel veel spelplezier.



verhalenbundel; het avontuur van Naxus ; alliantie the Future

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب