عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 20 juillet 2015

Gameplay Aanvallen met OS

Voorstel
Mijn voorstel is om je OS gelijk te kunnen gebruiken voor de aanval. In plaats van dat je eerst terug moet sturen naar je stad en daarna weer naar de andere stad moet sturen om aan te vallen.

Details
Je kan ergens een OS plaatsen. En die OS gelijk gebruiken om een andere staat aan te vallen in plaats van eerst terug te moeten halen naar je stad. Dit houdt dus in dat de tijd van die stad waar je OS ligt naar de stad die je wilt veroveren gebruikt wordt in plaats van de tijd van waar je OS ligt naar je eigen stad+ van je eigen stad naar de stad die je wilt aanvallen.
Ook is het hiermee mogelijk om je OS te verplaatsen van die ene stad naar die andere stad als OS, zonder het eerst naar je eigen stad terug te moeten halen.

Misbruikpreventie

Het zou mogelijk kunnen zijn dat mensen dezelfde stad willen aanvallen als waar de OS ligt. Dit zou dus onmogelijk gemaakt moeten worden omdat die verdediger anders niks tegen kan beginnen. (behalve OS op tijd uit zijn stad sturen)

Ook is het mogelijk dat mensen gewoon OS geven aan een stad die naast de stad ligt die ze willen aanvallen. Om zo minder aanvalstijd te hebben. Dit zie ik niet als misbruik, maar als tactiek. Dan komt er gelijk nog een andere moeilijkheid van dit spel bij kijken, namelijk accepteer geen OS van steden die niet bij jou alliantie horen.

Als derde is het mogelijk dat mensen met een kolo zo aan willen vallen bij een stad die verder weg ligt dan de maximale tijd die ze mogen hebben om een stad te veroveren. Hier moet dus erg in gehouden worden, dat dit nog steeds niet mogelijk is, met dezelfde eisen als vroeger. En in principe gaat het ook alleen om aanvallen en niet om veroveren met OS.


Plaatjes/voorbeelden
Let bij de plaatjes niet op de aantallen van de troepen, ik weet dat die niet kloppen(of weggehaald zijn) zo goed ben ik namelijk niet in plaatjes maken
Hier de agora verdediging(waar je OS ziet)
  Spoiler  



wanneer je op die 2 pijltjes klikt
  Spoiler  



Samenvatting
Waarom moet jouw idee nou precies ingevoerd worden?
Omdat in het echt troepen ook niet eerst naar je stad terug zullen hoeven om te moeten aanvallen in een stad die naast de stad ligt waar ze waren

Laatste checklist

Is je idee niet al eerder voorgesteld? Heb je de zoekfunctie gebruikt?
Ja die heb ik gebruikt ik kwam wel op het onderstaande afgekeurde idee, maar dat is anders dan wat ik bedoel, ook al wordt het dan wel een soort van mogelijk om dat idee uit te voeren. Behalve het veroveren, wat met dat idee wel bedoeld werd.
  Spoiler  

Quote:

Origineel geplaatst door thijsthebest Bekijk berichten
Idee
Troepen tussen steden transporteren

Wat nou precies
Zouden er niet een methode kunnen komen waardoor je troepen onderling tussen jouw steden kan transporteren? Niet zo iets als ondersteunen maar echt dat je troepen van een stad naar een andere stad kan sturen omdat je vanuit die stad bijv. wilt gaan aanvallen.

Misbruik

Zo ver ik me kan bedenken kan hier geen misbruik van worden gemaakt

Waarom?

Het lijkt me handig dat als je een bepaalde stad wilt overnemen of wilt aanvallen dat je niet 10 uur moet wachten voordat de aanval van je hoofdbasis er eindelijk is. Nu kan je troepen op de een kleinere basis dichterbij de vijandelijke stad stationeren en hoeft je niet óf je troepen uit je verre hoofdbasis te halen óf al je troepen in je kleine basis te trainen en geen koloschip kunnen meesturen omdat je stad nog te klein is


Gr,

Thijs



Gameplay Aanvallen met OS

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب