عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 30 juin 2015

Wat weetjes over tournament.nl

Vanaf deze server zal NL een eigen voorronde kennen,
wat houdt dit precies in?

Het domein is Russisch, NL ondersteuning is aanwezig in de vorm van dat de CM zullen functioneren als volledige MH en dat ook
Nederlands lijkende vragen zullen worden verplaatst naar de support van NL, om zo snelle antwoorden te kunnen bewerkstelligen.
Het is en blijft een gecombineerde server qua talen dus wil je direct antwoord op momenten dat er geen NL crewteamlid aanwezig is,
stel je vraag in het Engels.

In tegenstelling tot het voorgaande jaren heeft Travain Nederland vanaf dit jaar ook zijn eigen voorronde. Wat houdt dit precies in?
De voorrondes worden dit jaar in groepsrondes afgespeeld en Nederland zit samen met Hongarije en Polen in de groep poule van Rusland. Dit betekent specifiek voor Nederland dat de Nederlandse taal beschikbaar is en dat we Nederlandse support leveren en toezicht houden.

Nederlandse support verzoeken worden beantwoord in het Nederlands en zullen net als anders binnen 24 uur na het versturen van het bericht beantwoord worden. Het is een gecombineerde speelserver, hierdoor zijn de volgende talen beschikbaar/toegestaan: Nederlands, Pools, Hongarije, Russische en uiteraard Engels.
In de voorrondes van het tournament is het goud niet overdraagbaar, goudlinks van een vorig tournament of van een Nederlands speelserver is niet mogelijk. Om iedereen een eerlijke en gelijke kans te geven, dient het goud opnieuw aangeschaft te worden.
De volgende talen worden ondersteund in groep D, de speelserver waarop Nederland uitgeloot is:
* Nederlands
* Engels
* Pools
* Hongaars
* Russische

Dorpsnamen, beschrijvingen en profielen die hier niet aan voldoen worden aangepast of verwijderd. Alle communicatie mag enkel gevoerd worden in de bovenstaande talen.

Dit serverdeel is bedoeld jullie de vrijheid te geven om via de Nl weg jullie antwoorden te kunnen geven en in eigen taal te comminiceren, zo ook dat NL supportteam jullie vragen ontvangt en niet een rus waardoor taal een probleem moet zijn.


Wat weetjes over tournament.nl

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب