عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 11 mai 2015

Wat Vind Jij Van? #6



Wat Vind Jij Van

Het is toch al ruim vier maanden geleden sinds het vorige WVJV topique werd geopend en daarmee ook tijd voor een nieuw topic. Jullie kijken natuurlijk al een hele tijd uit naar deze ronde, vooral sinds er te horen was dat ik hem zou leiden, want natuurlijk zou het dan een bijzondere ronde worden!

Ik heb mijn best gedaan om toch ook wel naar de activiteit op skype te kijken van de afgelopen paar maanden. Daarnaast was een criterium ook het maken van een lijstje bij vorige ronde's, mensen die geen lijstje maken vormen natuurlijk geen toevoeging hierbij. Ik ga er vanuit dat toekomstige lijstjesmaker dit criterium ook gaan hanteren als minimumvereiste, deze keer vormt het meer een plus- en minpunt.

Voor het overzicht is hier het lijstje van de vorige keer:

  Spoiler  
Aeneas
Araluen
Archer of Doom
Batbeetje45
Concealed
De Bezem
Elienolanaomi
Fireas
Gekko
Genade
Genius0615
Gerben
Gollum Returns
Imrahil
Initia
Jaspenia
KingSpartacus
Kleiduif
Kroenuh
Kyraco
Marcoknight
Mayco
Mineos
MoonMonkey
Neusje
Onnebecool
PartOfTheGame
RabbidRobin
Relax
Rutger
Sanhal
Sanoj nr1
Wouterjs
Ydeger


Dit zijn toch wel vrij veel mensen, dus nu kost het mij meer moeite om al die mensen eruit te gooien. Maar ik zal mijn best doen!

Laat ik maar het goede nieuws eerst brengen: Kroenuh verdwijnt uit het lijstje. Die is natuurlijk verreweg niet actief genoeg op het forum om in dit lijstje te staan.

Dan nu toch wat slechter nieuws. Genade, het was een lastige keuze want je was de laatste zoveel maanden helemaal niet op het forum te zien, behalve om natuurlijk eens in de zoveel tijd je expertise te delen. Ook blijf je bewust uit de skypechats. Aan de andere kant is en blijft het Genade. Toch denk ik al met al dat je niet in dit lijstje past, vooral aangezien vrij veel mensen je nu niet kunnen raten.

Deze hoop mensen blijft in het lijstje staan: RabbidRobin, Initia, Ydeger, Kyraco en MoonMonkey. Een enkeling hiervan had de vorige keer inderdaad niemand gerate, maar dat zal vast slechts zijn omdat ze dit waren vergeten.

Andere mensen die op het lijstje blijven staan zijn Rutger, KingSpartacus en PartOfTheGame. Imrahil zelf is toch iets minder vaak op het forum te vinden dan vroeger, maar ik gooi hem er maar in omdat de meesten dat vast liever hebben.

Gollum Returns verdwijnt van het lijstje, die is niet eens in één van de babbelchats te vinden en ook op het forum zien we hem niet genoeg. Relax is al lange tijd geen Co-Community Manager meer en staat bij deze niet meer in de lijst. Ook Alice zal niet te raten zijn deze keer, ze is simpelweg niet actief genoeg en ook in de chats, waar ik inzit, zie ik haar niet vaak reageren. Ook had ze de vorige keer geen lijstje gemaakt.

Dan nu eindelijk de eerste nieuwe naam en het is niemand minder dan AriChibi. Ze is overal te vinden, van de Babbelchats tot Nachtwaker, en is ook nog eens buitengewoon getalenteerd. Dat blijkt ook wel uit het feit dat vrijwel iedereen een door haar geproduceerde sig heeft. Ticolo komt ook in dit lijstje. Die is ook heel erg actief in de Babbelchat en laat zich geregeld zien op het vrije forum. Sammy, ook wel bekend als de man van de vele dubbeltjes, is een nieuwerd die al snel onze harten heeft veroverd. En om de een of andere reden moet ik, wanneer ik aan Sammy denk, ook vrijwel altijd aan HoC denken, vast omdat die er altijd gratis bijkomt.

Sanhal en Eli zijn allebei, jammer genoeg, van het forum verdwenen. Fireas heb ik ook al tijden niet meer gezien op het forum en Gerben en Onnebecool ook slechts sporadisch, net als Genius. Aeneas is ook niet echt actief.

Concealed maakt op dit lijstje plaats voor Conceptation. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je het verschil ziet tussen deze twee forumaccounts met ongeveer dezelfde naam. Conceptation heeft laatst zijn WvW-debuut gemaakt, wat eigenlijk een garantie is voor een plaats in dit lijstje. Daarnaast is hij ook in de chat te vinden.

Wouter, Neus en Bats hadden de vorige keer ook een lijstje gemaakt en zijn allen ook vrij actief op dit forum. En de nieuwkomer van het modteam mag natuurlijk niet ontbreken: Araluen. Archer is nog steeds op het forum te vinden, net als Jaspenia. Marco is ook nog altijd niet van het forum verdwenen. Gekko is wel redelijk actief I guess.

Mayco is niet meer zo actief als hij voor de vorige WVJV was en zal, helaas, uit dit lijstje verdwijnen. De Bezem zal ook ontbreken op dit lijstje, die is nauwelijks te vinden op het AF, net als Mineos. Sanoj ook en Kleiduif is ook in de inactiviteit vervallen. SignLady stond er trouwens de vorige keer niet in, wat raar. Maior mag er ook wel bij trouwens.

  Spoiler  

Araluen
Archer of Doom
AriChibi
Batbeetje45
Conceptation
Gekkootje
Heir of Carthago
Imrahil
Initia
Jaspenia
KingSpartacus
Kyraco
Marcoknight
Maior
MoonMonkey
Neusje
PartOfTheGame
RabbidRobin
Rutger
Sammy95
SignLady
Ticolo
Wouterjs
Ydeger


Wauw wat een prachtig lijstje is dit toch ook. En hieronder komt het overzicht van de gemaakte lijstjes:


Wat Vind Jij Van? #6

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب