عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 11 mai 2015

[ROL AANPASSING] Vampier

Vampier is nu een autonome partij, en vanwege exponentiële groei erg makkelijk te winnen bij juiste conversies.

Voorstel: Op een ander forum zag ik de volgende omschrijving bij Vampier:

Citaat:

Dit is een rollenwisselaar: tijdens de nacht kan hij ervoor kiezen om het bloed van een burger op te zuigen, waarna hij die rol aanneemt. De burger die gebeten wordt, wordt de nieuwe vampier en mag op zijn beurt ervoor kiezen om iemand anders te bijten. Indien de vampier ervoor kiest om een weerwolf, chaoot of een eerdere vampier te bijten, sterft hij zelf. Tijdens de nacht is hij niet beschermd tegen infectie maar wel tegen een wolvenaanval: de wolf die de vampier bijt zal sterven. Na een geslaagde afweer tegen de wolven verliest hij zijn beschermende kracht en kan hij enkel nog iemands bloed zuigen. De nieuwe vampier beschikt terug over de beschermende kracht. De rollenwisseling gebeurt voor de wolvenaanval, maar is erg vermoeiend en de nieuwe vampier kan z'n nieuwe rol nog niet gebruiken in dezelfde nacht.
Vrij vertaald naar onze spelindeling:

"De Vampier is een burger. In het vierde uur kan de Vampier kiezen het bloed van een burger op te zuigen, waarna hij die rol aanneemt. Vanaf de volgende nacht is die rol voor de Vampier te gebruiken. De gebeten burger wordt Vampier. Tijdens de nacht is de Vampier beschermd tegen wolven: De wolf die de vampier bijt sterft zelf, maar de vampier kan wel geconverteerd worden. Na een geslaagde afweer van een wolvenaanval verliest de Vampier zijn beschermende kracht. Kiest de Vampier een Wolf, een eerdere Vampier of een Derde partij, sterft de Vampier zelf"

Kleine haken en ogen: de nieuwe Vampier (gebeten in Nacht 1) kan in Nacht 2 zelf bijten.
Als de Oude Vampier in Nacht 2 zijn Bescherm-aura nog houdt, vind ik het té krachtig. Dus ik stel voor: In de nacht van het bloedzuigen, of niets doen, is de huidige vampier veilig.
Als de nieuwe Vampier in dezelfde nacht wordt aangevallen als dat hij/zij Vampier wordt, is de Vampier ook veilig, maar verliest direct zijn/haar bescherm aura. (Conversie uur 4, Wolven vallen aan in uur 5).

Wat vinden jullie hiervan?


[ROL AANPASSING] Vampier

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب