عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 22 mai 2015

Discussie Grepo NL team

Ik wil hierbij het grepo NL team bedanken voor hun tomeloze inzet.

Echter zijn we op een kruispunt aangekomen waarbij we moeten gaan nadenken over de waarde en de functie van Team NL.

Moderators zijn allen vrijwilligers. Hiervoor verdienen jullie allen een groot applaus. Maar we zijn op een punt aangekomen waarbij er steeds grotere twijfels komen rond het functioneren van het team.

Er zijn al wat zaken voorgevallen waarbij forum gebruikers "in opstand kwamen" tegen het huidige management.

Ik pleit voor een wat gehaaider team dan wat er nu staat. Oke, jullie doen het vrijwillig, maar dat betekent niet dat je je jezelf in een keurslijf moet laten dwingen van de corporatie. Volgens mij vergeten jullie dat jullie tegenover gehaaide maatpakken aan tafel zitten terwijl jullie eigenlijk maar een beetje aan het hobbyen zijn.

Velen hebben het gevoel dat het huidige management en moderators (uitzonderingen daargelaten) niet meer de NL/BE community vertegenwoordigt.

Wij als NL/BE community zijn opgezadeld de update`s op dinsdag aangezien we over het algemeen waardevolle feedback geven. Dus niet de internationale site`s met 100.000.000 spelers of de US servers met 15.000.000 spelers, maar de kleine NL/BE community is uitverkoren. Ik vind dat prima, en daar ben ik best trots op, bedoel als zelfs deze server meer waardevolle input geeft dan de thuis server in duitsland dan betekent dat toch wel wat.

NL/BE community heeft in de loop der jaren met grote regelmaat goede ideeën naar voren gebracht. Felle discussie`s gehad onderling waardoor ideeën beter werden. (dat moet echt weer terugkomen, niet elke discussie moet dood gemodderd worden door het team)

NL/BE community is ook altijd wel bereid geweest om aardig te investeren in het spel, maar hebben ook altijd oog gehad voor het spel op zich. Waar andere servers nog wel eens doorslaan in extreem goudmisbruik.

Door de grote veranderingen die zich in korte tijd opstapelen zonder duidelijk tegengeluid vanuit de community NL/BE terwijl er op het forum echt genoeg gas wordt gegeven wil ik hierbij het vertrouwen opzeggen in onze community manager en zijn team.

Of zoals Donald Trump zou zeggen, You`re fired!

Aangezien Innogames steeds professioneler en gehaaider wordt in het binnenhalen van inkomsten is het in mijn ogen niet meer dan normaal dat de gehele organisatie daarom heen meegroeit. Dus geen vrijwillige diensten meer maar gewoon keihard betaalde banen voor moderator teams.


Discussie Grepo NL team

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب