عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 22 mai 2015

Avalon #2

Speluitleg
Dit spel kent 2 teams: de goede, de volgelingen van Arthur en de slechteriken, de volgelingen van Mordred. Aangezien er 10 spelers zijn, zijn er 4 slechteriken, 6 goeden.
De goede, op 1 na, weten niet wie de andere goede zijn. De slechterikken weten dat wel van elkaar!
Alleen Merlijn (goed, volgeling van Arthur) weet ook de namen van de slechteriken, echter moet hij verborgen blijven.
Het spel bestaat uit 5 rondes/missies. Om te winnen moeten de goeden zorgen dat zeker 3 van de missies slagen en dat Merlijn niet ontmaskerd wordt.
De slechteriken kunnen op 2 manieren winnen: door te zorgen dat 3 missies mislukken óf door Merlijn aan het einde van het spel te doden.

Rollen(Er zijn er meer, maar we beginnen simpel)
-Merlijn (Volgeling van Arthur, goed)
Merlijn hoort aan het begin wie de slechteriken zijn. Hij kan dus voorzichtig hints geven naar de andere goeden. Niet te opvallend, want dan hebben de slechteriken hem door. (Hints moeten openbaar!)
-Gewone volgeling van Arthur (goed)
Deze speler weet van niemand wie hij is. Hij zal goed moeten opletten als hij de hints wil opvangen van Merlijn. Maar een slimme speler zal ook doen alsof hij Merlijn is, aangezien het anders te makkelijk is voor de slechteriken om Merlijn te vinden tussen de goede.

-Assassin (Volgeling van Mordred, slecht)
Deze slechterik mag aan het einde in overleg met de andere slechteriken iemand doden. Als dit Merlijn is, winnen de slechteriken, ongeacht het aantal geslaagde missies.
-Gewone volgeling van Mordred (slecht)
Deze slechterik heeft geen speciale krachten. Hij weet wie de andere slechteriken zijn en dus ook wie de goede zijn. Alle slechteriken zullen proberen om de goede om de tuin te leiden. Ook zij kunnen doen alsof ze Merlijn zijn! Ze zullen in elk geval proberen om te zorgen dat minstens 1 slechterik meegaat bij iedere missie.

Missies
Voor iedere missie moet een aantal strijders op pad worden gestuurd door de groep. Het verschilt per missie hoeveel mensen dit zijn. Dit aantal loopt op. Het wordt dus steeds moeilijker een team op pad te sturen, waar geen slechterik bij zit.
Dit wordt democratisch besloten wie op pad gaat. Om de beurt doen de strijders een voorstel wie zij op missie willen sturen. (De goede willen alleen goede, de slechteriken hebben graag 1 slechterik erbij.) Vervolgens mag iedereen stemmen of hij/zij het met dit voorstel eens is. Als er een meerderheid is gaat dat voorgestelde team op missie. Is er geen meerderheid dan mag de volgende een voorstel doen. Als na 5 voorstellen nog steeds geen meerderheid is geweest, dan zal de missie falen. (Iedere goede speler zal dus bij het 5de voorstel sowieso voor stemmen!)

Als een team gekozen is, gaan ze op pad. Individueel geven de gekozen spelers door of ze de missie willen laten falen of slagen. De volgelingen van Arthur (de goede) moeten altijd voor slagen kiezen. de slechterikken mogen kiezen: de missie laten mislukken (en daarmee ook prijsgeven dat er een slechterik in het team zit) of de missie laten slagen (in de hoop volgende keer weer op pad te worden gestuurd?).
Als 1 speler "falen" heeft doorgegeven, mislukt de missie. Als alle spelers "slagen" doorgeven, slaagt de missie en zijn de goede dus een stapje dichter bij het overwinnen van het kwaad.
Nadat ieder individueel heeft doorgegeven of hij de missie wil laten slagen of falen, wordt bekend gemaakt of de missie geslaagd of gefaald is. Hierna volgt weer een nieuwe missie, totdat alle 5 de missies zijn geweest.

Er zijn 5 missies:
* Missie 1 gaan 3 mensen op pad. (Missie mislukt als er minstens 1 "faal" tussen zit)
* Missie 2 gaan 4 mensen op pad. (Missie mislukt als er minstens 1 "faal" tussen zit)
* Missie 3 gaan 4 mensen op pad. (Missie mislukt als er minstens 1 "faal" tussen zit)
* Missie 4 gaan 5 mensen mee. De missie mislukt als er door minstens 2 van de 5 mensen voor "falen" wordt gekozen.
* Missie 5 gaan 5 mensen op pad. (Missie mislukt als er minstens 1 "faal" tussen zit)


Einde spel
Als 3 missies gelukt/mislukt zijn, eindigt het spel. De slechteriken hebben dan nog 1 kans! De Assassin (volgeling van Mordred) mag 1 persoon doden. Als dit Merlijn blijkt te zijn, winnen de slechteriken. De slechteriken mogen overleggen.


Extra forumregels:
-Alle communicatie moet via dit forum! PMs zijn ook niet toegestaan, met uitzondering van PMs naar mij.
-Er mag tot aan de deadline gewijzigd worden van stemmen. Er komt dan géén verlenging. Spelers mogen dus doen alsof ze voor stemmen en dan last minute tegen stemmen of andersom. (Zodat men kan liegen over wat hij gaat stemmen.)
-Men mag met elkaar overleggen wie op pad wordt gestuurd. Ook over de stemmen mag overlegd worden.
-Ik zal updaten zodra iedereen gestemd heeft (om het spel te versnellen), tenzij ik een pm krijg met verzoek tot de deadline te wachten.
-Ik zal na een missie zeggen hoeveel mensen voor falen zijn gegaan. Het kan dus ook zijn dat als 2 slechteriken samen op pad gaan er 2 keer "faal" gestemd wordt. Slechteriken mogen dit niet privé afspreken. Wel mogen ze in het topic aan elkaar hinten wat ze doen.
-Van te voren hints afspreken, is verboden.
-Niet stemmen, is voor stemmen. (Wie zwijgt stemt toe) Als dit 3 keer gebeurt, zal ik een vervanger zoeken.
-Ik volg de volgorde van inschrijven.
-Voor deadlines probeer ik ongeveer 24 uur aan te houden. Mocht iemand niet online kunnen komen op een bepaalde dag en dat van te voren weten, stuur me een pm, dan zorg ik dat de deadline langer is.


Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Deelnemers:
1. Tetmiera
2. Legioen
3. Pasevski
4. marckie
5. Tollie
6. BobDeBouwer
7. De Tuinreus
8. GGvdH
9. aaa_naamloos
10. Nullus


Avalon #2

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب