عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 13 mars 2015

La Armada

La Armada:



Ook wel de Spaanse Vloot. Op delphi spelen ze ook weer, zwak net als in hun spaanse geschiedenis zo staan zij ook bekend op delphi. Speciaal voor mensen met zonder een leven.



Hun eigen oprichter weg pestende weten ze toch de "nummer 1" prutser lijst aan te voeren en noemen zij zich de helden, veroveraars en winnaars van delphi. Iedereen weet dat ze dit niet zijn en dat ze eigenlijk helemaal niks voorstellen behalve een groepje stadsfeesten gevende prutsers.





(ik de nummer 50 heb meer gp dan 99% van hun leden terwijl ze 100 steden meer bezitten.) en de 1% die meer gp heeft heeft dit alleen weten te bereiken dmv troependumps gp dumps etc.





Na meer dan een jaar op de "nummer 1" prutser lijst gestaan te hebben weten ze nu sinds een paar maanden eindelijk de krijgers lijst aan te voeren.





De grootste prutser binnen de spaanse vloot is hun heldin "FUCKO" in haar omgeving en sociale leven (wat ze niet heeft) werd ze ook wel suzanne genoemd.



Dan heb je ook nog Pascal, vroeger stalkte hij sjimmienl.... waarschijnlijk door een gebrek aan bevrediging in RL, hij probeerd zijn lol te halen door te pmen met de vijand en als hij een discussie verliest loopt hij met de staart tussen de benen weg.





Door hun zwakte en gebrek aan RL hebben ze afgelopen nacht wel 12 kolo's bij mij weten te leggen, terwijl ik lekker sliep . wat een knappe actie en daar heb ik dan ook zeer veel respect voor. .



Toch is er onderling veel strijd, de sfeer is er niet goed. De leden hebben geen plezier maar blijven toch spelen, onthoud spelers bij Armada het is een spelletje..... ga opzoek naar een RL en doe er wat nuttigs mee. Maar leer vooral de fijne kneepjes van grepolis spelen en dat is niet een kolo midden in de nacht leggen ;-).



Daar is geen kunst aan heb ik velen van jullie in het begin van deze wereld wel laten zien waarna ik er ook mee gestopt ben





La Armada

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب