عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































lundi 23 mars 2015

Grote Grepolis Babbelchat

Dag vrienden, dag vriendinnen



Ik mag jullie het heuglijke nieuws vertellen dat sinds vandaag de Grote Grepolis Babbelchat (te vinden op Skype) een nieuwe upgrade heeft gekregen, door deze upgrade kunnen we veel meer nieuwe chatters aan. Er zijn namelijk twee kanalen momenteel: de Grote Grepolis Babbelchat, en de Kleine Grepolis Babbelchat.



Wie nog niet op de hoogte zou zijn van het concept. De Grote (en Kleine) Grepolis Babbelchat is een Skypechat voor alle mensen die op Grepolis spelen of gespeeld hebben. De Grote Grepolis Babbelchat is voor de iets drukkere chatter, maar voor wie het rustig aan wil doen is er nu dus de Kleine Grepolis Babbelchat. Die laatste is meer bedoeld voor de iets serieuzere chatters.



Wie ook gezellig mee wil chatten met de andere Grepolis spelers kan mij op Skype (koningtoekan) toevoegen en daarna kan ik je in één (of twee) van de kanalen zetten. Aangezien we met bijna 100 leden zijn verspreid over de twee chats is er natuurlijk ook een mogelijkheid dat er reeds een contactpersoon aanwezig is, indien dat het geval is kan hij/zij jou ook toevoegen.



Uiteraard wordt er voor gezorgd dat het voor iedereen fijn is, fout gedrag wordt niet getolereerd en bijgevolg ook bestraft!



Veel babbelplezier!



_________






Grote Grepolis Babbelchat

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب